Onze montageservice

Jouw nieuwe keuken al binnen 3 maanden* in huis én gemonteerd? Bij ons kan het wel! Bij Kitchen4All vinden we het namelijk belangrijk om je compleet te ontzorgen.

Als je op zoek bent naar een nieuwe keuken is het niet alleen belangrijk dat je de perfecte keuken vindt, maar ook dat deze goed gemonteerd wordt. Het is best een tijdrovend en precies proces waar je als monteur echt wel kundig voor moet zijn. Daarom is het belangrijk om een goede monteur voor jouw keuken te vinden. Gelukkig kun je bij Kitchen4All terecht voor een complete keuken inclusief montage. Wij werken samen met de beste monteurs die jouw keuken tot in de puntjes monteren.

Montage bij Kitchen4All

We willen je bij Kitchen4All compleet ontzorgen, zo ook met een complete keuken inclusief montage. Al onze winkels werken samen met ervaren en deskundige monteurs. Zij monteren niet alleen de keuken voor je, maar sluiten ook de apparaten aan. Het kan natuurlijk voorkomen dat de ruimte opnieuw moet worden gestukt, dat de elektra vervangen moet worden of dat je de achterwand van de keuken graag betegeld zou willen hebben. Ook dan helpen we je bij Kitchen4All graag verder. De adviseurs in onze winkels helpen je graag bij het vinden van ervaren vakmensen die de ruimte klaar maken voor de nieuwe keuken inclusief montage.

Montageservice bij Kitchen4All

Het montage traject

Het montage traject begint eigenlijk al bij het ontwerpen van de keuken. Zo kan het bijvoorbeeld zijn dat de huidige opstelling van jouw keuken anders is dan de nieuwe. Dan kan het voorkomen dat de elektra of het leidingwerk aangepast moeten worden. Er zijn dus verschillende zaken die invloed hebben op jouw keuken inclusief montage. We leggen daarom in vier stappen uit hoe het traject bij Kitchen4All eruit ziet.

Stap 1: Gratis 3D-ontwerp

Je bent erover uit: de keuken moet worden vernieuwd, of wellicht heb je een nieuwbouwwoning gekocht waar een nieuwe keuken in moet komen. Je maakt bij ons een afspraak en samen met een van onze adviseurs bespreek je jouw wensen. Op basis van jouw wensen maakt de adviseur een 3D-ontwerp van jouw nieuwe keuken.

Stap 2: De keuken samenstellen

We gaan samen door de winkel om jouw droomkeuken samen te stellen. Het 3D-ontwerp wordt aangepast aan de hand van jouw uitgezochte kleuren, materialen en apparaten. 

Stap 3: Inmeten

Als de complete keuken uitgezocht is, maken we een prijsopgave. Voor de montagewerkzaamheden maken we een schatting. Een van onze adviseurs of monteurs komt eerst de ruimte inmeten, voordat we een offerte kunnen aanbieden. Bij het inmeten van de ruimte wordt bekeken waar de leidingen lopen en hoe de elektra eruitziet. Voor het inmeten van de keuken plannen we natuurlijk een afspraak met je in. De werkzaamheden die verricht worden voor de montage, zoals bijvoorbeeld het stuken, worden in kaart gebracht door de monteur of de aannemer die deze werkzaamheden uitvoert.

Stap 4: De montage

Nadat de keuken is ingemeten, maken we een opsomming van alle werkzaamheden. Op deze manier weet je precies wat er gaat gebeuren en waar je aan toe bent. Die offerte bespreken we vervolgens samen. Mochten er werkzaamheden voor de montage van de keuken uitgevoerd moeten worden, ontvang je die offerte van de aannemer. Als alles duidelijk is én de prijs is naar tevredenheid, plannen we de order in en kunnen we op de gewenste datum van start gaan!

Inmeten van de keuken

We noemden net al dat een van onze adviseurs of monteurs bij je langskomt om de keuken op te meten. Wat kun je precies verwachten? Het enige wat jij hoeft te doen is thuis zijn om de deur open te doen. Er zijn verschillende zaken waarnaar gekeken wordt. Zo wordt bekeken waar de huidige leidingen lopen en hoe de elektriciteit geregeld is. Er kan bijvoorbeeld naar voren komen dat er een extra groep moet worden aangelegd of dat er een nieuwe meterkast nodig is. Ook wordt de ruimte waar de keuken komt opgemeten om te bekijken of het 3D-ontwerp ook daadwerkelijk mogelijk is of dat er aanpassingen aan de ruimte gedaan moeten worden. Zo weten we zeker dat jij jouw complete keuken inclusief montage helemaal wordt zoals jij in gedachten had.

Maak een 3D-ontwerp
Voorbereidingen montage

Voorbereiding montage

Je hebt de keuken gekocht en de levering en montage zijn ingepland. Zijn er dan nog voorbereidingen die je moet treffen? In de meeste gevallen wordt besproken dat je de oude keuken demonteert en verwijderd. De volgende stap is om daarna de ruimte klaar te maken voor montage. Zo kan het bijvoorbeeld zijn dat er nog een stukadoor komt om de muren glad te strijken of een elektricien die de elektra in orde maakt. Daarnaast is het ook goed om er rekening mee te houden dat de nieuwe keuken verpakt is, waardoor dit best wel wat afval op kan leveren. Zorg ervoor dat je dit ergens kwijt kunt zodat de monteur alle ruimte heeft om de keuken te kunnen monteren. Je wil natuurlijk ook niet dat je (nieuwe) vloer beschadigt, we adviseren daarom ook om de vloer af te dekken als de keuken geleverd wordt.

Onze opgeleverde keukens

Laat je inspireren

Naar overzicht

De montage zelf

Dan is het eindelijk zover: de voorbereidende werkzaamheden zijn klaar en je nieuwe keuken wordt gemonteerd. Omdat je de keuken al eerder moet verwijderen, zit je dus even zonder keuken. Dan is het dus best fijn dat je van tevoren weet hoe lang de montage ongeveer duurt. Gemiddeld duurt het monteren van een keuken 1 tot 3 dagen, dit is afhankelijk van de keuken en de situatie. De adviseur of monteur zal van tevoren met je bespreken hoeveel tijd zij denken kwijt te zijn. Zo weet jij waar je aan toe bent. Het kan natuurlijk voorkomen dat er wat tegenslagen zijn, maar ons streven is om de keuken altijd binnen het genoemde aantal dagen op te leveren.

Oplevering van de keuken

Als de monteur klaar is met de montage, wordt de keuken opgeleverd. Dit kan gedaan worden door de monteur of de adviseur. Samen lopen jullie de keuken na om te kijken of alles klopt en naar wens is. Zijn er punten waar je niet helemaal tevreden over bent? Laat het dan vooral weten. Dan gaan we samen op zoek naar een oplossing. Want wij zijn pas tevreden als jij dit ook bent.

Bij Kitchen4All geven we standaard 5 jaar garantie op keukenonderdelen. Hiernaast werken we alleen samen met erkende en ervaren monteurs. Zo hoef jij je dus geen zorgen te maken over het eindresultaat. Daarnaast zijn wij bij Kitchen4All altijd jouw directe aanspreekpunt, waardoor er geen incomplete of onduidelijke communicatie ontstaat over jouw keuken en de montage ervan.

Montage van de keuken

Kosten montage

Het kopen van een keuken inclusief montage is best een flinke investering waarbij de kosten voor de montage weleens over het hoofd worden gezien. Wat de exacte kosten zijn van een keuken inclusief montage verschilt per situatie en aannemer. Het is daarom lastig om je een schatting te geven van de montagekosten voor jouw keuken. Gemiddeld liggen de kosten tussen de €750 en €2500. Voor een preciezere schatting kun je gerust een afspraak maken bij een van onze winkels. Onze keukenadviseurs kijken graag samen met jou naar het kostenplaatje van jouw keuken en de montage ervan.

Complete ontzorging

Vanaf het moment dat je binnenloopt in een van onze winkels, ontzorgen we jou zoveel als mogelijk is. Vanaf het moment dat je bij ons aan tafel zit tot na de montage kun je voor alles bij ons terecht. Zo ontvang je deskundig advies van onze keukenadviseurs, een gratis 3D-ontwerp van jouw nieuwe keuken en gratis levering van je producten. Bovendien kunnen wij dus ook de montage voor je regelen. Het enige waar jij je mee bezig hoeft te houden is de aankleding van je nieuwe keuken. Meer lezen over hoe we bij Kitchen4All te werk gaan? Dat kun je lezen op deze pagina.

* Mochten er onverhoopt wegens omstandigheden artikelen minder op voorraad zijn, er sprake zijn van maatwerk of er andere zaken van invloed zijn op de levertijd of montagetermijn, dan kunnen wij niet garant staan voor de naleving van de genoemde lever- en montagetermijn.

Maak een afspraak