Onze montageservice

Jouw nieuwe keuken al binnen 3 maanden* in huis én gemonteerd? Bij ons kan het wel! Bij Kitchen4All vinden we het namelijk belangrijk om jou compleet te ontzorgen.

Als je op zoek bent naar een nieuwe keuken is het belangrijk dat je de perfecte keuken vindt, maar ook dat deze goed gemonteerd wordt. Daarom is het minstens zo belangrijk om een goede monteur voor jouw keuken te vinden. Want je wil natuurlijk dat de montagewerkzaamheden goed gebeuren, zodat je optimaal van jouw keuken kunt genieten. Je hoort natuurlijk best vaak dat dit mis kan gaan. Het is namelijk een tijdrovend proces waar je als monteur echt wel kundig moet zijn. Vaak heb je alleen geen idee waar je deze goede monteurs moet vinden. 

Gelukkig kan je bij Kitchen4All ook terecht voor de volledige montage van jouw keuken. Wij hebben de beste monteurs in ons netwerk die jouw keuken helemaal perfect maken.

Je wordt bij ons dus echt ontzorgd. Het enige wat je nog hoeft te doen is een afspraak maken in een van onze winkels en vervolgens nemen wij alles met je door. Zo hoef jij je niet meer druk te maken over alles dat nog geregeld moet worden en kun je vooral genieten van jouw nieuwe keuken!

Montageservice Kitchen4All

De montage van jouw keuken

Wij vinden het bij Kitchen4All belangrijk dat jij als klant helemaal tevreden bent met jouw keuken én met onze service. Daarom zetten wij altijd net dat stapje extra. Om deze reden werken we alleen met goede, vakkundige monteurs. Ook zij gaan dan ook door waar de anderen stoppen. Dat is iets waar jij als klant veel baat bij kan hebben. We plannen samen de montage in, en daarna zorgen wij ervoor dat jouw keuken er straks op en top bij staat. Zo hoef jij je nergens zorgen over te maken.

Complete ontzorging

Vanaf het moment dat je binnenloopt in een van onze winkels, ontzorgen we jou zoveel als mogelijk is. Vanaf het moment dat je bij ons aan tafel zit tot na de montage kun je voor alles bij ons terecht. Zo ontvang je deskundig advies van onze keukenadviseurs, een gratis 3D-ontwerp van jouw nieuwe keuken en gratis levering van je producten. Bovendien kunnen wij dus ook de montage voor je regelen. Het enige waar jij je mee bezig hoeft te houden is de aankleding van je nieuwe keuken. Meer lezen over hoe we bij Kitchen4All te werk gaan? Dat kun je lezen op deze pagina.

Zo wordt jouw keuken gemonteerd

Heel veel mogelijkheden

Als je op zoek gaat naar een nieuwe keuken dan kun je kiezen uit heel veel opties. Breng een bezoekje aan één van onze winkels en laat je adviseren. Zodra je een keuken hebt uitgezocht wordt er gratis een 3D-ontwerp voor je gemaakt. Dit 3D-ontwerp laat je niet alleen zien hoe je keuken eruit komt te zien in jouw keukenruimte, maar is ook een leidraad voor de monteurs die de keuken gaan installeren. Indien gewenst is het zelfs mogelijk om het gehele leidingwerk aan te passen. De keuze is aan jou!

Complete keuken montage

Kosten van jouw keuken en de montage

Het kopen van een keuken is een flinke investering. Gelukkig ben je bij Kitchen4All nooit veel geld kwijt aan het kopen van een nieuwe keuken, terwijl je toch profiteert van hoogwaardige kwaliteit materialen en apparatuur. Wij bieden al onze keukens en onderdelen aan voor eerlijke, scherpe prijzen. Zo weet je direct waar je aan toe bent en heb je altijd de beste kwaliteit voor jouw budget. Wat de exacte kosten zijn van de montage van jouw keuken? Dat verschilt per situatie en aannemer. Het is daarom lastig om je zo een inschatting te geven van de kosten voor jouw keuken. Neem daarom gerust contact op met de keukenadviseurs in onze winkels, zij kijken graag samen met jou naar het kostenplaatje van jouw keuken en de montage hiervan.

Van 3D-ontwerp tot montage: zo werken we bij Kitchen4All

Wanneer je helemaal tevreden bent met het ontwerp van jouw nieuwe keuken en de keuken bij ons hebt gekocht, begint het montagetraject. In de volgende vier stappen leggen we je uit hoe het traject bij Kitchen4All eruitziet:

Stap 1: Gratis 3D-ontwerp

Je bent erover uit: de keuken moet worden vernieuwd, of wellicht heb je een nieuwbouwwoning gekocht waar natuurlijk een nieuwe keuken in gemaakt moet worden. Je maakt bij ons een afspraak en bespreekt vervolgens de wensen met een van onze adviseurs. Op basis van de wensen maakt de adviseur een gratis 3D-ontwerp van jouw nieuwe keuken.

Stap 2: De keuken samenstellen

We gaan samen door de winkel om de artikelen voor de keuken uit te zoeken, het 3D-ontwerp wordt hier uiteraard op aangepast. We kiezen de kleuren van de fronten, we kijken welk werkblad geschikt is en welke apparatuur past bij de wensen. 

Stap 3: Inmeten

Als alle artikelen uitgekozen zijn, maken we een prijsopgave. Voor de montagewerkzaamheden maken we een schatting. Natuurlijk kunnen we dit niet op afstand doen en willen we de ruimte altijd eerst goed komen inmeten: waar lopen de leidingen, hoe ziet het elektra eruit? Een keukenverbouwing doe je niet ieder jaar dus het plan moet wel goed zijn. Daarom leveren we bij Kitchen4All nooit half werk. We plannen altijd een afspraak in bij jou thuis om de ruimte goed in te meten.

Stap 4: De montage

Als de monteur of wij hebben ingemeten, maken we een opsomming van alle werkzaamheden. Op deze manier weet je precies wat er gebeurt en waar je aan toe bent. De totale offerte zullen we samen bespreken. En als alles duidelijk is en de prijs is naar tevredenheid, plannen we de order in en kunnen we op de gewenste datum van start gaan!

Na de verbouwing is het tijd om te genieten en kan je ook na oplevering altijd weer langs komen mochten er onverhoopt toch nog aandachtspunten zijn. Want ook na de verbouwing zijn we er voor je!

Bij Kitchen4All geven we standaard 5 jaar garantie op keukenonderdelen. Hiernaast werken we, zoals eerder benoemd, alleen samen met erkende en ervaren monteurs. Zo hoef jij je geen zorgen te maken over het eindresultaat. Daarnaast zijn wij bij Kitchen4All altijd jouw directe aanspreekpunt, waardoor er geen incomplete of onduidelijke communicatie ontstaat over de montage van jouw keuken. 

Enthousiast geworden? Maak dan direct een afspraak bij een van onze winkels. Onze monteurs staan graag voor je klaar!

* Mochten er onverhoopt wegens omstandigheden artikelen minder op voorraad zijn, er sprake zijn van maatwerk of er andere zaken van invloed zijn op de levertijd of montagetermijn, dan kunnen wij niet garant staan voor de naleving van de genoemde lever- en montagetermijn.

Maak een afspraak

Onze opgeleverde keukens

Laat je inspireren

Naar overzicht