Donkergrijze keuken

Zwarte keukens zijn natuurlijk erg populair, maar deze kleur leent zich niet voor iedere ruimte. In een donkere ruimte komt een zwarte keuken bijvoorbeeld wat minder tot z’n recht. Maar dan is er ook een andere optie, die net wat lichter is, namelijk een donkergrijze keuken. Ben je benieuwd of een donkergrijze keuken bij je past? We vertellen je er alles over.

De mogelijkheden van een donkergrijze keuken

Je kunt een donkergrijze keuken op talloze manieren samenstellen. Er zijn namelijk veel verschillende combinaties mogelijk, waarmee je diverse stijlen kunt creëren. Je hebt natuurlijk donkergrijze fronten, deze zijn in verschillende kleurtinten en afwerkingen verkrijgbaar. Zo heb je matte fronten of fronten met een leisteenlook. Dit kun je combineren met een andere kleur of materiaal werkblad. Of ga voor een volledig donkergrijze keuken en kies ook voor een donkergrijs werkblad. Ook hierbij heb je de keuze uit verschillende kleurtinten.

Donkergrijze keuken houtlook
Donkergrijze keuken

Verschillende materialen

Er zijn verschillende materialen in het donkergrijs, of met donkergrijze accenten verkrijgbaar. Zo zijn er verschillende materialen werkbladen met deze kleur. Je kunt kiezen uit verschillende kleuren kunststof, maar ook uit graniet of composiet. Wil je liever geen volledig donkergrijs werkblad? Dan kun je ook kiezen voor een wit marmerlook werkblad met een donkergrijze ader. Er zijn natuurlijk ook verschillende materialen die je met een donkergrijze kleur kunt combineren. Denk bijvoorbeeld aan houtlook fronten of een houtlook werkblad. Of ga voor een combinatie met betonlook.

Keukenstijl donkergrijze keuken

Met een donkergrijze keuken kun je verschillende keukenstijlen creëren. Deze kleur heeft geen uitgesproken uitstraling, waardoor je voor vele keukenstijlen kunt kiezen. Je kunt natuurlijk voor een moderne keuken gaan die je samenstelt door donkergrijze fronten te combineren met een betonlook werkblad en zwarte accenten. Of ga juist voor landelijk en maak een combinatie van houtlook fronten, een donkergrijs composieten werkblad en rvs-accenten. Maar ook een design keuken, tijdloze keuken of een industriële keuken kun je creëren met donkergrijs!

Keuken donkergrijs
Donkergrijze hoogglans keuken

Volledig ontzorgt bij Kitchen4All

Ben je erover uit dat een grijze keuken helemaal bij je past? Plan dan gerust een gratis en vrijblijvende afspraak bij een van onze winkels in. Onze keukenadviseurs staan daar voor je klaar om je te helpen bij het samenstellen van je nieuwe keuken. Zij snappen als geen ander dat het kopen van een nieuwe keuken best een spannend proces is. Bij Kitchen4All zijn we er dan ook om je volledig te ontzorgen. Zo voorzien we je niet alleen van advies, maar maken ook een 3D-ontwerp van je nieuwe keuken voor je. Maar ook na de aankoop van de keuken hoef jij je nergens zorgen over te maken. We komen de keuken gratis bij je thuisbezorgen én we kunnen de volledige montage voor je verzorgen. Heb je in de tussentijd vragen? Ook dan staan onze adviseurs gewoon voor je klaar.

Maak een vrijblijvende afspraak