Grijze keukens met hout

Wanneer je een nieuwe keuken gaat uitzoeken, kun je kiezen uit verschillende keuken kleuren, stijlen, opstellingen en combinaties. Zo kun jij jouw keuken zo uniek maken als jij zelf wilt. Wil je graag een neutrale kleur keuken met een natuurlijke uitstraling? Dan is een keuken in de kleur grijs met hout misschien wel iets voor jou!

Grijze keuken met hout voor een natuurlijke uitstraling

Een keuken in de kleur grijs gecombineerd met hout is een zeer goede keuze wanneer je van een rustige en natuurlijk ogende keuken houdt. Grijs is een mooie basis kleur die perfect gecombineerd kan worden met andere, meer levendige kleuren. En uiteraard is de kleur grijs zelf ook in verschillende tinten en nuances te verkrijgen. Van heel licht tot wat donkerder. Een keuken in de kleur grijs met hout is een populaire keuze omdat hout en grijs erg goed samen gaan. Door enkele elementen van hout – zoals een houten aanrechtblad – aan je grijze keuken toe te voegen, komt je keuken echt tot leven.

Lichtgrijze keuken met hout
Grijze keuken met houten werkblad

De mogelijkheden van een grijze keuken met houten blad

Zoals hierboven ook al is gezegd kun je voor jouw grijze keuken met hout kiezen uit verschillende kleuren en tinten grijs. Dit in combinatie met verschillende houtsoorten maakt iedere keuken met de combinatie grijs en hout. Een veel geziene combinatie zijn grijze fronten en een aanrechtblad van hout. Maar omgekeerd is natuurlijk ook heel goed mogelijk. Door te kiezen voor houten fronten in combinatie met een grijs werkblad haal je de natuur nóg meer in jouw keuken. Uiteindelijk moet jij er tevreden mee zijn. Daarom kun je bij ons jouw mat grijze  keuken met hout zo samenstellen zoals jij dat wilt. 

Grijze keuken met hout in verschillende stijlen en opstellingen

Een lichtgrijze keuken met hout is in diverse stijlen en opstellingen te verkrijgen. Werk de houten fronten af met een grijs aanrechtblad en je keuken krijgt een landelijk tintje. Ben je meer fan van een industriële keuken? Draai het om (dus een houten aanrechtblad met grijze fronten) en je keuken oogt meteen een stuk stoerder, zonder dat het té grijs is. Een keuken in de kleur grijs gecombineerd met hout kan bovendien in uiteenlopende opstellingen geplaatst worden. Van een uitgebreide keuken met kookeiland tot een kleine rechte of hoekkeuken wanneer je wat minder ruimte tot je beschikking hebt. Het is allemaal mogelijk!

Grijze keuken met hout
Hoogglans grijze keuken met hout

Doe inspiratie op voor jouw grijze keuken met hout!

Zowel op onze website als in onze winkels kun je inspiratie opdoen voor jouw keuken combinatie grijs met hout. Zo vind je op onze website de laatste tips en trends. Ben je benieuwd welke keukens we vol trots hebben opgeleverd? Bekijk dan onze pagina met opgeleverde keukens. Voor keukenadvies staan we je graag te woord in één van onze winkels. Een afspraak hiervoor plan je eenvoudig en snel in via onze website. Wij regelen alles voor jou, zodat jij straks 100 procent tevreden bent met jouw grijze keuken met hout. Een complete ontzorging van A tot Z!