Lichtgroene keuken

Groene keukens zijn op dit moment erg populair. Vooral voor donkere groentinten wordt er vaak gekozen. Een lichtgroene keuken wordt vaak als een wat gewaagdere keuze gezien, maar kan juist voor een prachtig geheel zorgen. Wil je weten hoe jij een lichtgroene keuken kunt samenstellen? Lees dan snel verder.

Mogelijkheden lichtgroene keuken

Ben je erover uit dat je graag lichtgroen aan je nieuwe keuken wil toevoegen? Dan zijn er verschillende mogelijkheden waar je voor kunt kiezen. De meest voorkomende optie is om voor lichtgroene fronten te gaan. We bieden verschillende soorten lichtgroene fronten aan. We hebben bijvoorbeeld fronten met een raamoptiek of een matte afwerking. Zo kun je dus de stijl creëren die bij je past. Ook hebben we verschillende lichtgroene werkbladen, of werkbladen met lichtgroene accenten. Een laatste mogelijkheid is natuurlijk om voor een groene achterwand te gaan. Denk bijvoorbeeld aan lichtgroene tegels of schilder de wand achter de keuken in een lichtgroene kleur.

Lichtgroene keuken
Landelijke keuken

Keukenstijlen lichtgroene keuken

Bij een lichtgroene keuken passen verschillende keukenstijlen. Lichtgroen is een natuurlijke kleur, waardoor het goed past bij een landelijke keuken. Deze kun je creëren door te kiezen voor lichtgroene fronten en deze te combineren met een houtlook blad. Maar ook bij retro keukens past deze kleur perfect. Kies dan voor een combinatie van lichtgroene tegels, houtlook fronten en een terrazzo werkblad. Zo zijn er nog veel meer keukenstijlen en combinaties mogelijk. Met een lichtgroene keuken kun je dus de keukenstijl creëren die helemaal bij je past.

Lichtgroene keuken samenstellen

Het samenstellen van een nieuwe keuken kan best lastig zijn, de keuze is natuurlijk reuze. Als je besloten hebt voor een lichtgroene keuken te gaan, bedenk dan ook welke stijl bij je past. Zo verklein je voor jezelf de opties al een beetje. De eerste echte stap in het samenstellen van de keuken is het uitzoeken van de fronten en het werkblad. Als je voor lichtgroene fronten kiest, kun je dit met allerlei kleuren en materialen combineren, net wat bij de stijl past die jij voor ogen hebt. Vervolgens kun je de spoelbak, de kraan en eventuele grepen erbij zoeken. Daarmee maak je de keuken helemaal af!

Maak een 3D-ontwerp

Ben je benieuwd hoe een lichtgroene keuken bij jou thuis zou staan? Met onze keukenplanner maak je zelf eenvoudig een 3D-ontwerp van jouw nieuwe keuken. Zo kun je zien of een groene keuken bij jou en de ruimte past. Je kunt het ontwerp ook meenemen naar een van onze winkels. Onze deskundige adviseurs staan daar voor je klaar om je te voorzien van advies. Samen met jou bespreken ze het ontwerp en passen het helemaal aan naar jouw wensen. Ben je niet helemaal tevreden over de tekening? We passen het ontwerp net zolang aan totdat jij helemaal zeker bent van je zaak. Zien we je snel bij een van onze winkels?

Maak een afspraak

Landelijke lichtgroene keuken