Zwart witte keukens

Wil je graag meerdere kleuren combineren in je nieuwe keuken, maar hou je niet zo van hele opvallende kleuren? Ga dan voor een zwart witte keuken! Het voordeel van deze kleurencombinatie is dat je door neutrale kleuren te combineren toch een unieke keuken creëert. Wil je meer weten over zwart witte keukens? Lees dan snel verder.

Zwart wit keuken

Zwart witte keuken kenmerken

Een van de belangrijkste kenmerken van zwart witte keukens is de veelzijdigheid ervan. Omdat je gebruikmaakt van twee kleuren kun je vele verschillende combinaties maken. Bovendien zijn het neutrale kleuren die je ook weer met andere kleuren combineren. Je kunt dus echt een unieke ruimte creëren wanneer je kiest voor een zwart witte keuken.

Toepassen zwart wit in de keuken

Zwart en wit kun je op vele manieren toepassen in de keuken. Je kunt kiezen voor zwarte of witte fronten. We bieden deze fronten aan met verschillende afwerkingen, denk aan mat, supermat en hoogglans. Hierdoor kun je de keuken ook weer net een andere uitstraling geven. Daarnaast bieden we zwarte en witte fronten ook met verschillende designs aan, bijvoorbeeld een front met een raamoptiek. We hebben in ons assortiment ook verschillende zwarte en witte werkbladen van verschillende materialen. We bieden onder andere zwarte en witte kunststof, granieten en keramieken bladen aan. Je kunt zwart en wit dus op vele manieren toepassen in de keuken!

Inspiratie zwart witte keuken
Zwarte keuken ideëen

Zwart wit combineren met andere kleuren

De keuken kleuren zwart en wit zijn eenvoudig te combineren met vele andere kleuren. Je kunt bijvoorbeeld een opvallende combinatie met groen, rood of blauw. Of hou de keuken rustig en kies voor een combinatie met grijs, bruin of beige. Ook met vrijwel alle materialen kun je zwart en wit combineren. Denk bijvoorbeeld aan natuursteen, betonlook of marmerlook. Je kunt een combinatie maken door bijvoorbeeld voor een andere kleur bovenkasten als onderkasten te kiezen. Of ga bijvoorbeeld voor een eiland met witte fronten en een zwart werkblad en voeg daar een notenhouten kastenwand aan toe. Met een zwart witte keuken zijn de mogelijkheden vrijwel eindeloos!

Keukenstijlen met zwart wit

Wanneer je kiest voor een zwart witte keuken, zijn er meerdere keukenstijlen die je kunt creëren. Een zwart met witte keuken kan natuurlijk tijdloos zijn. Je kunt een tijdloze samenstellen door te kiezen voor witte hoogglans fronten, een zwart blad en rvs-accenten. Daarnaast kun je ook voor een design keuken gaan door de witte en zwarte elementen te combineren met een meer opvallende kleur als rood of blauw. Ook kun je een moderne keuken samenstellen door voor een greeploze keuken te kiezen met mat zwarte fronten, een wit werkblad en mat zwarte accenten.

Keuken zwart wit
Zwart witte keuken kopen

Jouw zwart witte keuken samenstellen

Het samenstellen van een nieuwe keuken begint bij het uitzoeken van de keukenopstelling. Nadat je dit hebt gedaan, kun je de kleuren en materialen van de keuken uitzoeken. We beginnen vrijwel altijd met de fronten en het werkblad, deze vormen namelijk de basis van de keuken en de uitstraling ervan. Kies jij voor witte fronten en een zwart werkblad? Of combineer je witte en zwarte fronten met een ander kleur werkblad? Wanneer je deze combinatie hebt gemaakt kun je de kleur van de accenten van de keuken erbij zoeken. Bij een zwart witte keuken zien we vaak dat er gekozen wordt voor rvs of mat zwart. Maar een combinatie met bijvoorbeeld koper of goud kan ook prachtig zijn.

Inspiratie zwarte witte keuken

Ben je enthousiast geworden over zwart met witte keukens? Je vindt verschillende zwart witte keukens bij de opgeleverde keukens van onze klanten. Zo kun je inspiratie opdoen voor jouw nieuwe keuken. Je kunt de keukens ook in het echt komen bewonderen door een bezoek te brengen aan een van onze keukenwinkels. Daar staan verschillende zwart witte keukens opgesteld. Ook bieden we daarvan iedere front en werkblad een staal. Je kunt op deze manier heel gemakkelijk een moodboard maken van jouw nieuwe zwart witte keuken.

Complete ontzorging bij Kitchen4All

Wanneer jij jouw zwart witte keuken gaat kopen, wil je je natuurlijk nergens zorgen over hoeven te maken. Daarom zijn we er bij Kitchen4All om je compleet te ontzorgen. Dit doen we vanaf het eerste gesprek, waarbij we je voorzien van advies en een 3D-ontwerp. Maar ook na de aankoop van de keuken zijn we er voor je. We komen de keuken bij je thuis bezorgen en ook de montage kunnen we voor je verzorgen. We blijven je ontzorgen totdat jij helemaal tevreden bent met je nieuwe keuken. Want wij zijn pas tevreden als jij dit ook bent.

Laat je adviseren

Wil je graag advies ontvangen over het samenstellen van jouw zwart met witte keuken? Breng dan eens een bezoek aan een van onze keukenwinkels! Daar helpen onze deskundige adviseurs je graag. Zij hebben jarenlange ervaring en weten dan ook precies hoe ze jou zwart witte keuken moeten samenstellen en realiseren. Daarnaast maken zij een 3D-ontwerp voor je zodat je precies weet hoe jouw zwart witte keuken eruit komt te zien. We gaan samen op zoek naar jouw nieuwe droomkeuken!

Plan een afspraak