Zwart witte keukens

Wil je graag meerdere kleuren combineren in je nieuwe keuken, maar hou je niet zo van hele opvallende kleuren? Ga dan voor een zwart witte keuken! Het voordeel van deze kleurencombinatie is dat je door neutrale kleuren te combineren toch een unieke keuken creëert. Wil je meer weten over zwart witte keukens? Lees dan snel verder.

Zwart wit keuken

Zwart witte keuken kenmerken

Een van de belangrijkste kenmerken van zwart witte keukens is de veelzijdigheid ervan. Omdat je gebruikmaakt van twee kleuren kun je vele verschillende combinaties maken. Bovendien zijn het neutrale kleuren die je ook weer met andere kleuren combineren. Je kunt dus echt een unieke ruimte creëren wanneer je kiest voor een zwart witte keuken.

Toepassen zwart wit in de keuken

Zwart en wit kun je op vele manieren toepassen in de keuken. Je kunt kiezen voor zwarte of witte fronten. We bieden deze fronten aan met verschillende afwerkingen, denk aan mat, supermat en hoogglans. Hierdoor kun je de keuken ook weer net een andere uitstraling geven. Daarnaast bieden we zwarte en witte fronten ook met verschillende designs aan, bijvoorbeeld een front met een raamoptiek. We hebben in ons assortiment ook verschillende zwarte en witte werkbladen van verschillende materialen. We bieden onder andere zwarte en witte kunststof, granieten en keramieken bladen aan. Je kunt zwart en wit dus op vele manieren toepassen in de keuken!

Inspiratie zwart witte keuken
Zwarte keuken ideëen

Zwart wit combineren met andere kleuren

De keuken kleuren zwart en wit zijn eenvoudig te combineren met vele andere kleuren. Je kunt bijvoorbeeld een opvallende combinatie met groen, rood of blauw. Of hou de keuken rustig en kies voor een combinatie met grijs, bruin of beige. Ook met vrijwel alle materialen kun je zwart en wit combineren. Denk bijvoorbeeld aan natuursteen, betonlook of marmerlook. Je kunt een combinatie maken door bijvoorbeeld voor een andere kleur bovenkasten als onderkasten te kiezen. Of ga bijvoorbeeld voor een eiland met witte fronten en een zwart werkblad en voeg daar een notenhouten kastenwand aan toe. Met een zwart witte keuken zijn de mogelijkheden vrijwel eindeloos!

Keukenstijlen met zwart wit

Wanneer je kiest voor een zwart witte keuken, zijn er meerdere keukenstijlen die je kunt creëren. Een zwart met witte keuken kan natuurlijk tijdloos zijn. Je kunt een tijdloze samenstellen door te kiezen voor witte hoogglans fronten, een zwart blad en rvs-accenten. Daarnaast kun je ook voor een design keuken gaan door de witte en zwarte elementen te combineren met een meer opvallende kleur als rood of blauw. Ook kun je een moderne keuken samenstellen door voor een greeploze keuken te kiezen met mat zwarte fronten, een wit werkblad en mat zwarte accenten.

Keuken zwart wit
Zwart witte keuken kopen

Zwart witte keuken kopen bij Kitchen4All

Als je op zoek bent naar de perfecte partner om jouw droomkeuken mee te creëren, ben je bij Kitchen4All helemaal op de juiste plek. Wij hebben een breed scala aan kleuren, afwerkingen en materialen waaruit u kunt kiezen, zodat je een werkelijk unieke, fijne leefruimte kunt creëren om heerlijk in te koken en goed voor jou en je gezin te kunnen zorgen. Om de kwaliteit van onze keukens te garanderen werken we samen met de beste merken voor kwaliteit keukenapparatuur zoals ETNA, ATAG, Bosch, Siemens, Pelgrim, Quooker en Nobilia. De keuken wordt gratis bij je thuisbezorgd en wanneer het nodig is kunnen we ook jouw oude keuken demonteren. Jouw vaste contactpersoon en adviseur bij Kitchen4All helpt jou gedurende het hele proces zodat alles zo soepel en fijn mogelijk verloopt en jij binnen de kortste keren kunt genieten van een prachtige, nieuwe zwart witte keuken!