G-keukens

Op zoek naar een G-keuken? Deze keukens lijken op U-keukens, maar geven nóg meer ruimte om op te koken of voor opbergruimte. Mensen die de ruimte er in huis voor hebben en graag koken, kiezen dan ook graag voor een keuken in G-vorm. We vertellen je graag alles over deze royale, praktische en vaak ook creatieve keukens!

De G-vorm: ideaal voor kookliefhebbers

Zoals de naam het zegt, zijn G-keukens opstellingen van keukens in de vorm van een G. Eigenlijk is het een U-keuken, waarbij nog één extra zijde aan de keuken is toegevoegd. Hoe de keuken verder wordt vormgegeven, is helemaal aan jou. Bouw je een doorloopruimte in met behulp van een kookeiland? Of plaats je juist een extra hoge kastenwand tegen de wand? Eén ding is zeker: met een keuken in G-vorm heb je heel veel ruimte om jouw kookkunsten in los te laten. Kies voor extra werkruimte of gebruik juist de ruimte om extra opbergruimte te creëren. De echte kookliefhebbers worden vooral ook blij van de manier van werken in een G-keuken. Omdat de keuken geen rechte lijn is maar alle apparaten en werkruimtes dicht bij elkaar zitten, kan je snel en praktisch te werk gaan. Ideaal voor het bereiden van uitgebreide recepten, of wanneer je graag samen in de keuken staat.

Houten G-keuken
G-keuken betonlook

G-keukens in alle stijlen

Ben je op zoek naar een G-keuken die helemaal bij jouw stijl past? Ook G-keukens zijn uiteraard helemaal naar jouw stijl aan te passen. Zo bieden we bij Kitchen4All G-keukens op maat in heel veel verschillende stijlen. Juist omdat we de keuken samen met jou samenstellen, kan je jouw stijl compleet in de keuken verwerken. Kies je voor modern, landelijk, retro of een andere keukenstijl? Het is helemaal aan jou! Omdat er veel ruimte is om in te vullen, is het goed om je te bedenken hoe je jouw stijl wil toepassen. Ga je bijvoorbeeld voor een strakke keuken in één kleur, of kies je voor speelse verspringingen en bijvoorbeeld een apart geplaatste bar aan je keukenblok? Jouw keukenadviseur zal samen met jou de mogelijkheden bekijken en bespreken, zodat jij straks 100% tevreden bent met jouw nieuwe G-keuken!

Creatieve keukenopstellingen

Met G-keukens kan je echt heel veel kanten op. Zoals je op de foto’s op deze pagina al ziet, is er niet één soort G-keuken. Soms bestaat het derde deel van de keuken uit een bar, waaraan ’s ochtends een heerlijk kopje koffie gedronken kan worden. Hiernaast is te zien dat je ook in hoogte een speelse afwisseling kunt creëren. Kies voor een kookeiland met losse óf geïntegreerde afzuigkap, of plaats het kookgedeelte juist tegen de muur. Zoals je merkt zijn er oneindig veel mogelijkheden voor het samenstellen van jouw G-keuken!

G-keuken wit
G-keukens

Jouw keuken in G-vorm

Benieuwd geworden naar de mogelijkheden van een G-keuken in jouw woning? Plan dan gratis en vrijblijvend jouw afspraak in een van onze Kitchen4All winkels. Onze betrokken adviseurs staan direct voor je klaar en zullen je voorzien van een gratis 3D-ontwerp. Zo zie jij al helemaal voor je hoe jouw keuken in G-vorm eruit zal komen te zien. Na de gratis levering kunnen we indien gewenst ook de montage voor je uit handen nemen. We doen er alles aan zodat jij straks optimaal kunt genieten van jouw nieuwe G-keuken!

Plan jouw adviesgesprek