G-keukens: ideaal voor kookliefhebbers

Ben jij op zoek naar een hoekkeuken die net wat meer ruimte biedt? Dan zou een G-keuken een goede optie zijn voor jou. Met deze keukenopstelling weet je zeker dat je voldoende ruimte hebt om de lekkerste gerechten op tafel te zetten. Bovendien hou je ook nog ruimte over voor een keukenbar als je dit zou willen. Wil je meer weten over G-keukens? Wij vertellen je er alles over!

Wat is een G-keuken?

Zoals de naam het al zegt, hebben G-keukens de vorm van een G. Het is eigenlijk een hoekkeuken, waarbij er nog een extra zijde aan de keuken is toegevoegd. Hierdoor ontstaat dus de G-vorm van de keuken. Het grootste voordeel is dus de extra werkruimte die het met zich meebrengt. Daarnaast kun je van de extra zijde eenvoudig een keukenbar maken, waardoor je een heerlijke woonkeuken creëert. Deze opstelling neemt wel relatief veel ruimte in en is daardoor vooral geschikt voor de wat grotere ruimtes.

De mogelijkheden van een G-vorm

Omdat de G-vormige keuken best een ruime keukenopstelling is, kun je de keuken op verschillende manieren inrichten. We benoemden net al even de keukenbar die je aan de opstelling kunt toevoegen. Maar je kunt bijvoorbeeld ook een kastenwand toevoegen aan de opstelling waardoor je ook eenvoudig de apparatuur kunt inbouwen. Ook kun je bij de zijdes die tegen de wand aan staan kiezen voor bovenkasten. Zo bieden we bijvoorbeeld prachtige glaskasten waarmee je jouw keuken een prachtige luxe uitstraling geeft.

Houten G-keuken

Bekijk de opgeleverde keukens van onze klanten

Laat je inspireren

G-keuken wit

Creatieve keukenopstellingen

Met G-keukens kan je echt heel veel kanten op. Zoals je op de foto’s op deze pagina al ziet, is er niet één soort G-keuken. Soms bestaat het derde deel van de keuken uit een bar, waaraan ’s ochtends een heerlijk kopje koffie gedronken kan worden. Hiernaast is te zien dat je ook in hoogte een speelse afwisseling kunt creëren. Kies voor een kookeiland met losse óf geïntegreerde afzuigkap, of plaats het kookgedeelte juist tegen de muur. Zoals je merkt zijn er oneindig veel mogelijkheden voor het samenstellen van jouw G-keuken!

G-keukens

Jouw keuken in G-vorm

Benieuwd geworden naar de mogelijkheden van een G-keuken in jouw woning? Plan dan gratis en vrijblijvend jouw afspraak in een van onze Kitchen4All winkels. Onze betrokken adviseurs staan direct voor je klaar en zullen je voorzien van een gratis 3D-ontwerp. Zo zie jij al helemaal voor je hoe jouw keuken in G-vorm eruit zal komen te zien. Na de gratis levering kunnen we indien gewenst ook de montage voor je uit handen nemen. We doen er alles aan zodat jij straks optimaal kunt genieten van jouw nieuwe G-keuken!

Plan jouw adviesgesprek