G-keukens: ideaal voor kookliefhebbers

Ben jij op zoek naar een hoekkeuken die net wat meer ruimte biedt? Dan zou een G-keuken een goede optie zijn voor jou. Met deze keukenopstelling weet je zeker dat je voldoende ruimte hebt om de lekkerste gerechten op tafel te zetten. Bovendien hou je ook nog ruimte over voor een keukenbar als je dit zou willen. Wil je meer weten over G-keukens? Wij vertellen je er alles over!

G-keukens (1)

Wat is een G-keuken?

Zoals de naam het al zegt, hebben G-keukens de vorm van een G. Het is eigenlijk een hoekkeuken, waarbij er nog een extra zijde aan de keuken is toegevoegd. Hierdoor ontstaat dus de G-vorm van de keuken. Het grootste voordeel is dus de extra werkruimte die het met zich meebrengt. Daarnaast kun je van de extra zijde eenvoudig een keukenbar maken, waardoor je een heerlijke woonkeuken creëert. Deze opstelling neemt wel relatief veel ruimte in en is daardoor vooral geschikt voor de wat grotere ruimtes.

De mogelijkheden van een G-vorm

Omdat de G-vormige keuken best een ruime keukenopstelling is, kun je de keuken op verschillende manieren inrichten. We benoemden net al even de keukenbar die je aan de opstelling kunt toevoegen. Maar je kunt bijvoorbeeld ook een kastenwand toevoegen aan de opstelling waardoor je ook eenvoudig de apparatuur kunt inbouwen. Ook kun je bij de zijdes die tegen de wand aan staan kiezen voor bovenkasten. Zo bieden we bijvoorbeeld prachtige glaskasten waarmee je jouw keuken een prachtige luxe uitstraling geeft.

Houten G-keuken

Bekijk de opgeleverde keukens van onze klanten

Laat je inspireren

Een G-keuken samenstellen

Het samenstellen van een keuken doe je natuurlijk niet iedere dag. Waar begin je dan? Als eerste start je met het ontwerp van de keukenopstelling. Kies jij dus voor een G-keuken met een hoge kastenwand? Of ga je voor een kookeiland? Als je de opstelling hebt uitgekozen kun je de kleuren en materialen van je nieuwe keuken uitzoeken. Deze bepalen voor het grootste deel de stijl van de keuken, dus het is fijn als je van tevoren al ongeveer weet hoe jouw nieuwe keuken eruit moet komen te zien. Als je deze combinatie uit hebt gezocht kun je daarna de accenten van de keuken uitkiezen. Dit zijn de spoelbak, kraan en eventuele grepen of greeplijsten. Kleine elementen van de keuken die best wat uitwerking hebben op de sfeer en uitstraling van de keuken. Als laatste voeg je, niet geheel onbelangrijk, de apparatuur toe aan de keuken.

G-keuken wit
G-keukens

Welke stijl past bij een G-keuken?

We bieden bij Kitchen4All keukens in alle stijlen, dus ook een G-keuken kun je de stijl geven die jij voor ogen hebt. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een moderne keuken die je samenstelt door lichte fronten met een donker werkblad te combineren. Of ga jij voor landelijk en kies je voor houtlook fronten en een composieten werkblad. Maar je kunt ook geheel je eigen stijl creëren door verschillende keukenstijlen met elkaar combineren. Ga bijvoorbeeld voor een klassieke keuken met landelijke accenten. Of combineer een moderne keuken met industriële elementen. Zo zijn er vele verschillende keukenstijlen waar je voor kunt kiezen. Zou je ze graag eens met elkaar vergelijken? We hebben de meest voorkomende stijlen voor je op een rijtje gezet!

Trends voor jouw G-keuken

Wil je graag de laatste trends toevoegen aan jouw G-keuken? Voorzie jouw keuken dan van lichte kleuren zoals beige, Jadegroen of lichtroze. Daarnaast zijn fronten met een reliëf ook een goede optie voor een G-keuken. Je creëert hiermee een hele sfeervolle ruimte. 

Altijd direct de scherpste prijs

Ben je op zoek naar een nieuwe keuken? In onze keukenwinkels word je van deskundig advies voorzien en wordt er een 3D-ontwerp voor je gemaakt. Als je tevreden bent met het ontwerp bieden we je een offerte aan met daarin direct de scherpste prijs. Dus geen gedoe, onderhandelingen of kleine lettertjes, maar eerlijkheid en transparantie. We vinden het ook belangrijk dat je zeker weet dat dit jouw nieuwe droomkeuken is. Daarom bieden we je voldoende bedenktijd aan. Want als jij tevreden bent zijn wij dit ook.

Volledige keukenmontage bij Kitchen4All

Nadat je de keuken hebt gekocht moet deze natuurlijk nog geleverd en gemonteerd worden. We willen je bij Kitchen4All compleet ontzorgen, dus ook hiervoor kun je bij ons terecht. De keuken wordt bij je thuisbezorgd en ook de montage kunnen we voor je verzorgen. Het monteren van een keuken is best een precisiewerkje. We werken daarom alleen samen met monteurs die jarenlange ervaring hebben. Zij weten dus precies wat ze doen en leveren de keuken van a-z op. Jij hoeft je dus nergens druk om te maken en alleen af en toe de monteur een kopje koffie aan te bieden.

Jouw keuken in G-vorm

Ben je benieuwd geworden naar de mogelijkheden van een G-keuken in jouw woning? Plan dan gratis en vrijblijvend jouw afspraak bij een van onze Kitchen4All winkels. Onze betrokken adviseurs staan direct voor je klaar en zullen je voorzien van een gratis 3D-ontwerp. Zo zie jij al helemaal voor je hoe jouw keuken in G-vorm eruit zal komen te zien. Na de levering van jouw keuken kunnen we ook de montage voor je uit handen nemen. We doen er alles aan zodat jij straks optimaal kunt genieten van jouw nieuwe G-keuken.

Maak een gratis afspraak