Zwart kookeiland

Voor veel mensen die graag dagelijks in de keuken staan om de lekkerste gerechten te bereiden, is een kookeiland dé ultieme droom. Zie jij jezelf ook wel koken achter zo’n gaaf kookeiland? Dan kun je bij ons je geluk waarschijnlijk bijna niet op. Vooral de zwarte keuken met kookeiland is immens populair. Een zwart kookeiland sluit mooi aan bij een industrieel interieur, maar kan natuurlijk ook prima binnen andere interieurstijlen worden toegepast.

Word jij blij van een zwart kookeiland en zou je dat graag terug willen zien in je keukenopstelling? Maak dan snel een afspraak bij één van onze winkels en kom langs voor een gratis adviesgesprek. De koffie staat al te pruttelen!

Ervaar het genot van een kookeiland zwart

Een zwart industrieel kookeiland is ideaal wanneer je de ruimte ervoor hebt. Kookeilanden zie je dan ook vooral terugkomen in woningen met een open keuken. Door het plaatsen van een kookeiland kun je zo de woonkamer bij de keuken betrekken. Een ander voordeel van een zwart kookeiland is dat je er extra ruimte mee krijgt. Ruimte om samen te koken, maar ook ruimte voor het opbergen van alle potten en pannen.

Een zwart kookeiland is voor veel mensen waar genieten. Dankzij het grote werkoppervlak hoef je niet te goochelen. Er is zelfs ruimte genoeg voor het maken van een uitgebreid 5-gangen diner! En dat terwijl je dankzij de open opstelling gewoon kunt kletsen met de gasten in de woonkamer. Is dat niet wat iedereen stiekem wil?

Keuken met kookeiland zwart
Kookeiland zwart

Keuken met kookeiland zwart in diverse opstellingen

Of je nu voor een rechte keuken of een hoekkeuken gaat, of misschien zelfs wel een keuken in de vorm van een U, een groot kookeiland kan met bijna iedere keukenopstelling gecombineerd worden. Ook wat betreft het kookeiland zelf heb je de keuze uit diverse typen. Zo biedt een vrijstaand zwart kookeiland loopruimte rondom. Heb je wat minder ruimte tot je beschikking? Dan is een kook schiereiland de aangewezen optie. Deze wordt met de korte zijde tegen de wand geplaatst. Ook kan de kookplaat vervangen worden door een spoelbak. Je spreekt dan van een spoeleiland. Kortom, de keuze is reuze wat betreft een zwart kookeiland.

Veel inspiratie, trends en tips op onze website

Kun je wel wat inspiratie, trends en tips gebruiken? Op onze website vind je naast de meest recente trends op keukengebied ook voorbeelden van keukens die wij hebben opgeleverd. Zo kun je voldoende inspiratie opdoen voor jouw keuken met zwart kookeiland. Via de kopjes ‘opgeleverde keukens’ en ‘tips & trends’ kom je automatisch op de juiste pagina terecht. Probeer het zelf maar eens uit!

Zwarte keuken met kookeiland
Robuuste zwarte keuken met kookeiland

Laat jouw droomkeuken met zwart kookeiland werkelijkheid worden!

Heb je altijd al gedroomd van een zwart kookeiland in jouw keuken? Laat die droom dan werkelijkheid worden bij Kitchen4All! Onze medewerkers helpen je graag bij het realiseren van jouw droomkeuken met zwart kookeiland. Compleet ontzorgd, van A tot Z en zonder gedoe of addertjes onder het gras. We zijn pas tevreden als jij dat ook bent! Plan snel je afspraak bij ons in.

Plan een adviesgesprek