Parallel keukens met kastenwand

Wanneer je houdt van een praktische, maar smaakvolle keuken is een parallel keuken met kastenwand misschien precies de keuken die je zoekt. Het biedt genoeg ruimte in de keuken om met meerdere personen tegelijk te koken, en daarnaast biedt de kastenwand je alle ruimte die je maar nodig hebt. Vooral wanneer je een gesloten keuken hebt die gescheiden is van het woon- en eetgedeelte, is de parallel keuken met kastenwand een ideale oplossing. Ook wanneer je maar weinig ruimte beschikbaar hebt of de ruimte smal is, maak je een slimme keuze met de parallel keuken met kastenwand. Wil jij meer weten over de mogelijkheden van een parallel keuken met kastenwand? Kom gerust langs in een winkel bij jou in de buurt of vind inspiratie op deze pagina!

De voordelen van een parallel keuken met kastenwand

Bij een parallel keuken staan de verschillende onderdelen altijd recht tegenover elkaar, daarom ook de benaming: ‘parallel’. Je hebt verschillende keukenopstellingen, zo ook voor deze variant van de keuken. Je kunt kiezen voor twee keukenblokken met een werkblad of je kiest voor de parallel keuken met kastenwand waarbij één kant van de keuken een ingebouwde kastenwand betreft. Zowel werk- als opbergruimte zijn in deze parallel keuken met kastenwand volop aanwezig. Bovendien is deze wand perfect voor inbouwapparatuur zoals een stoomoven of combi oven én kun je de koelkast in de kastenwand integreren. Tot slot kun je zelfs een bar aan één kant van de keuken plaatsen om een mooie ruimte te creëren om te dineren of bezoekers te laten plaatsnemen. Kortom, de parallel keuken met kastenwand kan helemaal naar jouw wensen en voorkeuren worden ingericht. Ben je benieuwd welke mogelijkheden jij hebt met jouw beschikbare ruimte? Ga het ontdekken het en maak een afspraak met één van onze adviseurs voor een vrijblijvend adviesgesprek!

Parallel keuken met hoge kasten
Parallel keuken met kastenwand

Verschillende woonstijlen

Het prettige van de parallel keuken met kastenwand is dat je deze keuken heel gemakkelijk naar je eigen smaak kunt ontwerpen. De parallel keuken met hoge kasten biedt ruimte om jouw interieurstijl volledig door te trekken naar de keuken. Denk bijvoorbeeld aan een prachtige robuuste houten kastenwand met zwarte details voor in een industriële woonstijl. Heb je een moderne inrichting? De moderne woonstijl werkt uitstekend in deze ruimte omdat het ontwerp van de keuken al strak en ongecompliceerd is. De complete keuken heeft een eigentijdse uitstraling dankzij het eenvoudige ontwerp, kies voor greeploze fronten, basiskleuren als zwart en wit, en eigentijdse inbouwapparatuur, et voilà! Onze adviseurs denken graag met je mee om jouw parallel keuken met kastenwand volledig in samenhang met de rest van jouw interieur te ontwerpen.

Realiseer jouw keuken met Kitchen4All

Onze adviseurs zijn vakmensen en houden rekening met alle beschikbare opties. Samen met jou doen ze er alles aan om tot de perfecte op maat gemaakte parallel keuken met kastenwand te komen. Maak een afspraak bij één van onze winkels om jouw wensen in kaart te brengen en aan de slag te gaan met een 3D-ontwerp van jouw toekomstige keuken. Zo krijg jij een beter beeld van jouw keuken en kun je het meer visualiseren. Zie jij al voor je hoe je ’s ochtends lekker de keuken in loopt voor een heerlijke kop koffie of een vers ontbijtje? Naast de hoge kwaliteit van de materialen die we gebruiken werken we ook samen met de beste merken voor keukenapparatuur. Onze keukens worden all-in geleverd zodat jij niet zelf nog losse apparatuur hoeft te bestellen en in hoeft te meten. Door samen te werken met merken als Bosch, Quooker, ETNA en ATAG geniet je jarenlange van topkwaliteit. Maak snel een afspraak bij één van onze winkels zodat je snel van jouw nieuwe parallel keuken met kastenwand kunt genieten!

Parallel keuken kastenwand