Afzuigkap kopen

Keukenapparatuur

Om écht optimaal te genieten van jouw droomkeuken is het belangrijk dat je kiest voor kwalitatieve keukenapparatuur. Naast dat de apparatuur fijn moet werken, is het belangrijk dat de keukenapparatuur past bij de stijl van je keuken. Wij bieden een ruim aanbod met keukenapparatuur van kwalitatieve merken tegen een zacht prijsje. Ovens, kookplaten, vaatwassers en koelkasten: laat je inspireren en kies voor een ideale keuken met apparatuur die perfect aansluit op jouw wensen en eisen.

Onze merken

In onze winkels vind je veel keukenapparatuur van diverse A-merken als Pelgrim, Atag en Siemens. Maar ook voor de gangbare huismerken kun je bij ons terecht. Ieder merk heeft zijn eigen uitstraling en eigenschappen. Geef aan wat je maximale budget is en wat je juist wel of misschien minder belangrijk vindt in een keuken. Op basis van jouw wensen kunnen wij een mooi voorstel maken. Om meteen een beeld te hebben van hoe jouw droomkeuken inclusief keukenapparatuur eruit ziet, maken wij een 3D-ontwerp op maat. Zo weet je meteen wat je kunt verwachten én kan je ook altijd nog dingen later aanpassen. Hierbij houden we altijd rekening met jouw wensen. Zo hebben we naast de bekende inbouwapparaten ook prachtige zichtapparaten. Hiermee bedoelen we keukenapparatuur die niet achter een kastje verdwijnen maar door hun kleur en design perfect passen in de moderne keuken. Bekijk hieronder de merken die we bieden en laat je verrassen door de vele mogelijkheden voor apparatuur in jouw keuken!

Progress
Junker
ETNA
Leonard
Pelgrim
Nobilia
ATAG
Bosch
Quooker
Siemens
Selsiuz

Soorten keukenapparatuur

Afzuigkap kitchen4All

Afzuigkappen

Koelkast kitchen4All

Koelkasten

Kookplaten

Kookplaten

Magnetron kopen

Magnetrons

Oven kopen

Ovens

Vaatwasser kitchen4All

Vaatwassers

Wijnkoelkasten

Wijn(koel)kasten

Keukenapparatuur kopen

Tijdens het samenstellen van jouw droomkeuken moet je rekening houden met welke keukenapparatuur je in jouw keuken wil. Dit komt omdat de keuken zo wordt samengesteld dat de keukenapparatuur hier perfect bij past. Maak een keuze uit inbouwapparaten of zichtapparatuur. Bij inbouw keukenapparatuur worden de apparaten ingebouwd in de keuken. Met zichtapparatuur bedoelen we keukenapparatuur die dankzij de kleur en het design perfect blenden in jouw keuken. We begrijpen dat het misschien lastig is om een goede keuze te maken wat betreft het keukenapparatuur. Gelukkig weten onze adviseurs precies hoe ze jou zo goed mogelijk kunnen helpen. In onze winkels vind je showmodellen van keukenapparatuur. Zo kan je zelf beter zien wat wel of niet matcht bij jouw wensen.

Kokend waterkraan

Welke apparaten heb je nodig?

De belangrijkste apparaten in de keuken zijn de kookplaat, afzuigkap, koelkast, vaatwasser en oven. Naast deze vijf basisapparaten kiezen ook veel mensen voor een (combi)magnetron en vriezer. Sommige keukens zijn tevens voorzien van apparaten zoals een inbouw espressomachine, kokend waterkraan en een wijnkoelkast. Waar je ook voor kiest: voor elk budget en smaak hebben wij wel een passende oplossing. Onze adviseurs kijken samen met jou naar wat welke apparaten passen bij jouw wensen en de mogelijkheden.

Koelkast

Energielabel

Naast dat het belangrijk is dat een keukenapparaat goed werkt, is het ook belangrijk om te weten hoeveel stroom of water het apparaat verbruikt. Om hier een goed beeld van te krijgen vind je een energielabel op een keukenapparaat. De energielabels geven je meer informatie over het stroom- of waterverbruik van een apparaat. Zo ontdek je wat de gebruikskosten zijn en dus hoe duurzaam het apparaat is. Ook staan er op steeds meer apparaten een EU-energielabel. Hierop vind je, afhankelijk van het apparaat, extra informatie over het waterverbruik of geluidsniveau van het apparaat.

Voorbeeldlabel koelkast

Stel jouw droomkeuken samen met de beste keukenapparatuur

Heb je al een beetje voor ogen welke keukenapparatuur je in jouw keuken wil? Of heb je juist nog geen enkel idee? In elk geval kunnen onze specialisten jou verder helpen zodat je uiteindelijk een goede keuze maakt waar je nog jarenlang plezier van beleeft. Maak vandaag nog een afspraak in een van onze winkels en laat je adviseren!