Keukenapparatuur

Wanneer je een nieuwe keuken uitzoekt, kies je waarschijnlijk eerst de kleuren en materialen ervan uit. Maar er is nog een heel belangrijk onderdeel: de keukenapparatuur. Je wil natuurlijk wel dat je nieuwe keuken voorzien is van kwalitatieve apparatuur die aan al je wensen voldoet. We bieden daarom een ruim aanbod aan keukenapparatuur. Zo hebben we altijd de juiste apparaten voor jouw nieuwe keuken.

Keukenapparatuur

Het uitgebreide assortiment keukenapparatuur

We vinden het bij Kitchen4All belangrijk dat we voor iedereen een keuken kunnen samenstellen. Daarom bieden we een zeer uitgebreid assortiment keukenapparatuur aan. In dit assortiment vind je keukenapparatuur in verschillende kleuren en stijlen. Daarnaast bestaat ons assortiment uit zowel A-merken als huismerken. Deze merken bieden allemaal dezelfde hoogwaardige kwaliteit. Zo weten we zeker dat we voor ieder budget keukenapparaten kunnen bieden die ook nog eens jarenlang meegaan.

Keukenapparatuur Kitchen4All
Novy
Dekker Zevenhuizen
Lanesto
Pronorm
Jetstone
ETNA
Pelgrim
Nobilia
ATAG
Bosch
Quooker
Siemens
Selsiuz

Soorten keukenapparatuur

Afzuigkap kitchen4All

Afzuigkappen

Inbouwkoelkast

Koelkasten

Inductiekookplaat met geïntegreerde afzuiging

Kookplaten

Landelijke keuken met magnetron

Magnetrons

Oven Kitchen4All

Ovens

Vaatwasser kitchen4All

Vaatwassers

Wijnkoelkasten

Wijn(koel)kasten

Keukenapparatuur kopen

Tijdens het samenstellen van jouw droomkeuken moet je rekening houden met welke keukenapparatuur je in jouw keuken wil. Dit komt omdat de keuken zo wordt samengesteld dat de keukenapparatuur hier perfect bij past. Maak een keuze uit inbouwapparaten of zichtapparatuur. Bij inbouw keukenapparatuur worden de apparaten ingebouwd in de keuken. Met zichtapparatuur bedoelen we keukenapparatuur die dankzij de kleur en het design perfect blenden in jouw keuken. We begrijpen dat het misschien lastig is om een goede keuze te maken wat betreft het keukenapparatuur. Gelukkig weten onze adviseurs precies hoe ze jou zo goed mogelijk kunnen helpen. In onze winkels vind je showmodellen van keukenapparatuur. Zo kan je zelf beter zien wat wel of niet matcht bij jouw wensen.

Kokend waterkraan

Welke apparaten heb je nodig?

De belangrijkste apparaten in de keuken zijn de kookplaat, afzuigkap, koelkast, vaatwasser en oven. Naast deze vijf basisapparaten kiezen ook veel mensen voor een (combi)magnetron en vriezer. Sommige keukens zijn tevens voorzien van apparaten zoals een inbouw espressomachine, kokend waterkraan en een wijnkoelkast. Waar je ook voor kiest: voor elk budget en smaak hebben wij wel een passende oplossing. Onze adviseurs kijken samen met jou naar wat welke apparaten passen bij jouw wensen en de mogelijkheden.

Koelkast

Energielabel

Naast dat het belangrijk is dat een keukenapparaat goed werkt, is het ook belangrijk om te weten hoeveel stroom of water het apparaat verbruikt. Om hier een goed beeld van te krijgen vind je een energielabel op een keukenapparaat. De energielabels geven je meer informatie over het stroom- of waterverbruik van een apparaat. Zo ontdek je wat de gebruikskosten zijn en dus hoe duurzaam het apparaat is. Ook staan er op steeds meer apparaten een EU-energielabel. Hierop vind je, afhankelijk van het apparaat, extra informatie over het waterverbruik of geluidsniveau van het apparaat.

Voorbeeldlabel koelkast

Stel jouw droomkeuken samen met de beste keukenapparatuur

Heb je al een beetje voor ogen welke keukenapparatuur je in jouw keuken wil? Of heb je juist nog geen enkel idee? In elk geval kunnen onze specialisten jou verder helpen zodat je uiteindelijk een goede keuze maakt waar je nog jarenlang plezier van beleeft. Maak vandaag nog een afspraak in een van onze winkels en laat je adviseren!