Keukenapparatuur

Wanneer je een nieuwe keuken uitzoekt, kies je waarschijnlijk eerst de kleuren en materialen ervan uit. Maar er is nog een heel belangrijk onderdeel: de keukenapparatuur. Je wil natuurlijk wel dat je nieuwe keuken voorzien is van kwalitatieve apparatuur die aan al je wensen voldoet. We bieden daarom een ruim aanbod aan keukenapparatuur. Zo hebben we altijd de juiste apparaten voor jouw nieuwe keuken.

Keukenapparatuur

Het uitgebreide assortiment keukenapparatuur

We vinden het bij Kitchen4All belangrijk dat we voor iedereen een keuken kunnen samenstellen. Daarom bieden we een zeer uitgebreid assortiment keukenapparatuur aan. In dit assortiment vind je keukenapparatuur in verschillende kleuren en stijlen. Daarnaast bestaat ons assortiment uit zowel A-merken als huismerken. Deze merken bieden allemaal dezelfde hoogwaardige kwaliteit. Zo weten we zeker dat we voor ieder budget keukenapparaten kunnen bieden die ook nog eens jarenlang meegaan.

Keukenapparatuur Kitchen4All
Wijnklimaatkast
Keukenapparatuur retro keuken
Keukenapparatuur moderne keuken

Basis apparatuur van de keuken

Er zijn dus vele mogelijkheden op het gebied van keukenapparatuur en daarnaast zijn er ook nog veel verschillende soorten apparaten. Welke apparatuur heb je dan nodig voor je nieuwe keuken? Er zijn vijf basisapparaten die in iedere keuken zitten, dit zijn:

  1. Kookplaat
  2. Afzuigkap
  3. Koelkast
  4. Vaatwasser
  5. Oven

Deze apparaten worden als vrijwel onmisbaar gezien in een keuken. Veel mensen vullen deze fijn aan met een (combi)magnetron en een vriezer. Deze apparaten zijn misschien niet onmisbaar, maar zijn wel erg makkelijk als je ze hebt. Daarnaast zijn er nog de luxere apparaten die vooral het comfort van de keuken verhogen. Denk daarbij aan een kokendwaterkraan, wijnkoelkast en een koffiemachine. Bedenk voordat je de keuken gaat samenstellen welke apparatuur jij nodig denkt te hebben en welke je misschien wel achterwege kunt laten.

Dekker Zevenhuizen
Lanesto
Novy
Pronorm
Jetstone
ETNA
Pelgrim
Nobilia
ATAG
Bosch
Quooker
Siemens
Selsiuz

Soorten keukenapparatuur

Afzuigkap kitchen4All

Afzuigkappen

Inbouwkoelkast

Koelkasten

Inductiekookplaat met geïntegreerde afzuiging

Kookplaten

Landelijke keuken met magnetron

Magnetrons

Oven Kitchen4All

Ovens

Vaatwasser kitchen4All

Vaatwassers

Wijnkoelkasten

Wijn(koel)kasten

Duurzame mogelijkheden

Duurzaamheid speelt voor veel mensen bij het uitzoeken van een nieuwe keuken een grote rol. Ook bij het uitzoeken van je keukenapparatuur kun je rekening houden met onder andere het energieverbruik. Al onze apparaten zijn voorzien van een energielabel, zo kun je in een oogopslag zien hoe duurzaam het apparaat is. Daarnaast zijn er allerlei duurzame functionaliteiten die ervoor zorgen dat het apparaat minder stroom of water verbruikt, denk bijvoorbeeld aan:

1. Vaatwasser met automatische dosering
Deze vaatwassers zijn voorzien van een automatische dosering en zorgen ervoor dat altijd de juiste hoeveelheid vaatwasmiddel wordt gebruikt. Hierdoor wordt er geen vaatwasmiddel meer verspilt. 

2. Vriezers en koelkasten met antivriessysteem
Deze koelkasten en vriezers zijn voorzien van een systeem dat voorkomt dat je last krijgt van ijsvorming. IJsvorming zorgt ervoor dat het apparaat meer stroom verbruikt en bovendien sneller slijt. 

3. Koelkasten met vershoudlades
Verse producten blijven vaak op verschillende temperaturen langer goed. Deze koelkasten hebben een vershoudlade waarbij je zelf de temperatuur kunt instellen. Op deze manier blijft bijvoorbeeld je vlees of groente langer goed.

Duurzame mogelijkheden keuken
Voorbeeldlabel koelkast

Keukenapparatuur voor iedere stijl

Waar de meeste apparaten voorheen een eenvoudig design hadden en in rvs uitgevoerd werden, is dat nu wel anders. De meeste keukenapparaten worden voorzien van een stijlvol design, waardoor het niet langer een doorn in het oog is, maar juist een aanvulling op de keuken en de stijl ervan. Zo kun je bijvoorbeeld met een vrijstaand fornuis je klassieke keuken helemaal afmaken. Of kies voor een mat zwarte oven met een strak design voor je moderne keuken. Zo bieden we voor iedere keukenstijl wel de mooiste keukenapparatuur.

Inbouwapparatuur of zichtapparatuur

Wanneer je je nieuwe keuken gaat samenstellen, houden we tijdens het ontwerp ook rekening met de keukenapparatuur. De keuken wordt namelijk zo samengesteld dat de apparatuur hier perfect uit past. Er zijn daarbij twee soorten keukenapparatuur te onderscheiden: inbouwapparatuur en zichtapparatuur. Inbouwapparatuur wordt ingebouwd in de keuken en zie je vrijwel niet zitten. Met zichtapparatuur wordt apparatuur bedoeld die dankzij de kleur en het design perfect blenden in de keuken. Deze wordt dus niet ingebouwd, maar op of naast de keukenopstelling geplaatst.

Inbouwapparatuur of zichtapparatuur

Keukenmontage bij Kitchen4All

Nadat je jouw nieuwe keuken met keukenapparatuur hebt gekocht, moet de keuken nog worden gemonteerd. De keuken wordt door ons bij je thuis bezorgd, jij hoeft alleen maar de deur open te doen. Ook de montage kunnen we volledig voor je verzorgen. Om ervoor te zorgen dat je keuken perfect wordt gemonteerd, werken we samen met ervaren monteurs. Zij weten precies hoe ze jouw nieuwe keuken moeten monteren en de apparatuur moeten aansluiten!

Maak een gratis afspraak

Wil je graag hulp bij het uitzoeken van de keukenapparatuur voor jouw nieuwe keuken? Je bent van harte welkom om eens een bezoek te brengen aan een van onze keukenwinkels. Daar staan onze adviseurs voor je klaar. Zij hebben jarenlange ervaring en weten dan ook precies welke keukenapparatuur het beste bij je past. Maak snel een afspraak en kom langs!

Maak direct een afspraak