Kleine keuken U-vorm

Zoveel mensen, zoveel wensen. Het aantal keukenopstellingen waar je vandaag de dag uit kunt kiezen is dan ook flink uitgebreid. Naast een rechte keuken of een hoekkeuken kun je tegenwoordig ook kiezen voor een kleine keuken in een U-vorm of een kleine keuken met kookeiland of bar. Heb je weinig ruimte tot je beschikking, maar wil je daar wel zo goed mogelijk gebruik van maken? Overweeg dan eens een kleine keuken in een U-vorm. Een kleine keuken in een U-vorm bestaat uit drie rechte delen die samen een ‘U’ vormen. Ben je benieuwd of zo’n kleine keuken in een U-vorm mooi tot zijn recht zal komen in je woning? Kom langs in één van onze winkels en laat een gratis 3D-ontwerp maken door onze specialisten.

Optimaal ruimte gebruiken met kleine keuken in een U-vorm

Met een keuken in een U-vorm in het klein kun je zo goed mogelijk gebruik maken van de beschikbare ruimte. Een kleine keukenopstelling in een U-vorm biedt, in vergelijking met een kleine rechte keuken of een kleine hoekkeuken, meer opbergruimte én meer werkruimte. De drie zijden zorgen namelijk veel plaats voor kastruimte en apparatuur. Ook heb je een groot oppervlak aan aanrechtblad tot je beschikking. Zo kun je jouw keukenaccessoires gewoon op het aanrecht laten staan. Bovendien is er bij een kleine keuken in een U-vorm voldoende ruimte om met meer mensen tegelijkertijd te koken.

U-vormige kleine keuken
Keuken inspiratie U-vorm klein

Keuken inspiratie U-vorm

Traditioneel gezien worden alle drie de zijden van een kleine keuken in een U-vorm tegen een wand geplaatst. Het is echter ook mogelijk om alleen twee zijden tegen een wand te plaatsen en van de derde zijde een bar te maken waaraan je aan weerszijden kunt zitten. Op deze manier kun je van je kleine keuken in een U-vorm een ware leefkeuken maken. Geef je keuken in U-vorm in het klein zo vorm dat deze aansluit bij je eisen, wensen en verwachtingen. Voor inspiratie en ideeën verwijzen we je graag door naar de tips, trends en opgeleverde keukens op onze website.

Kom langs voor persoonlijk advies en een 3D-ontwerp

Voor persoonlijk advies en een gratis 3D-ontwerp ben je bij Kitchen4All aan het juiste adres. Onze specialisten denken namelijk graag met je mee over je kleine keuken in een U-vorm. Aan de hand van je wensenlijstje kunnen we een gratis 3D-ontwerp voor je maken. Zo krijg je een beter beeld hoe je droomkeuken er uiteindelijk uit zal komen te zien. Maak een afspraak bij een winkel bij jou in de buurt. Vind je het leuk om zelf alvast een beetje te experimenteren met het inrichten van jouw droomkeuken? Dat kan! Maak hiervoor gebruik van onze gratis online 3D-keukenplanner.

Keuken U-vorm klein
Kleine keuken U-vorm

Kleine keuken U-vorm kopen bij Kitchen4All

Bij ons wordt jouw kleine keuken in een U-vorm binnen 3 maanden geleverd en gemonteerd. Uiteraard beginnen we eerst met het ontwerpen en inmeten. Jouw kleine keuken wordt vakkundig gemonteerd en opgeleverd. Een complete ontzorging dus van A tot Z! En dat allemaal door zeer kundige en betrokken professionals die jouw tevredenheid bovenaan hun prioriteitenlijstje hebben staan. Ben je op zoek naar bijvoorbeeld een kleine hoekkeuken? Dan kun je ook bij ons terecht!