Bohemian keukens

Bij het uitkiezen van een nieuwe keukenstijl zijn er een aantal belangrijke punten waar je rekening mee moet houden. De uitstraling en sfeer zijn onder andere belangrijke onderdelen van de keuken. Wanneer je houdt van een kleurrijke, levendige keuken is een bohemian keuken echt iets voor jou. De bohemian stijl is voor veel meer mensen weggelegd dan je misschien zou denken. Bohemian kenmerkt zich door de lichte kleuren als basis. Hierin kun je kiezen voor wit, crème of een beige tint. Vervolgens kun je deze lichte basis combineren met lichte, aardetinten. Tot slot is het tijd om meer uitgesproken kleuren toe te voegen. Hierdoor ontstaat er een perfecte balans tussen lichte en felle kleuren. Door prints, kleuren, houten accenten en planten toe te voegen aan de stijl creëer je dat tropische en magische gevoel in de boho keuken. Wil je graag meer inspiratie opdoen? Scroll snel verder en ontdek de mogelijkheden voor een bohemian complete keuken bij Kitchen4All!

Natuurlijke materialen

De keuken in bohemian stijl kenmerkt zich onder andere niet alleen door de lichte tinten en het kleurgebruik. Ook het gebruik van natuurlijke materialen zie je veel terug in de bohemian keuken. Zo wordt er vaak gekozen voor materialen als hout, bamboe, rotan en riet. In een keuken zie je de natuurlijke materialen voornamelijk terug in bijvoorbeeld het werkblad, de fronten en de vloer. Een leuk accent voor een bohemian keuken is om een betegelde achterwand te kiezen. Je kunt tegeltjes in diverse kleurtjes kiezen of juist gaan voor één vaste kleur voor een neutralere uitstraling. Met een bohemian keuken kun je het zo gek maken als je zelf wilt. Een keuken in de bohemian stijl zorgt in ieder geval voor een fijne, sfeervolle ruimte waarin iedereen zich direct thuis voelt.

Bij Kitchen4All hebben we een ruim aanbod van verschillende materialen. We hebben prachtige lichte houtsoorten maar ook bijzondere steensoorten op voorraad. Samen met onze adviseurs ontdek je de perfecte materialen voor jouw ideale keuken. Heb jij al inspiratie opgedaan en weet je al welke materialen of stijlen jij mooi vindt? Neem de inspiratie mee naar de winkel zodat we een nóg beter beeld krijgen van jouw wensen voor bohemian keuken!

Bohemian keuken

Bohemian keuken kopen bij Kitchen4All

Onze keukenexperts hebben niet alleen verstand van het uiterlijke design, technisch zijn ze ook zeer vakkundig. Ze denken met je mee over de beste opbergmogelijkheden en innovatieve ontwerpen. Hierdoor kun jij optimaal gebruik kunt maken van de ruimte in de bohemian keuken. Maak een afspraak en ervaar hoe onze expert met jou alle wensen en behoeften in kaart brengt om vervolgens een prachtig 3D-ontwerp te maken van jouw ideale keuken. Maak vandaag nog een afspraak bij één van onze winkels en ontdek hoe jouw nieuwe bohemian keuken eruit komt te zien!