Massief houten keukens

Ben jij op zoek naar een unieke keukenstijl met een landelijke sfeer? Een keuken waarmee je de natuur en het buitenleven naar binnen haalt en waar je iedere keer weer met een trots gevoel aan staat te koken? Dan is een massief houten keuken misschien wel jouw droomkeuken! Dit soort keukens bestaan volledig uit hout. Geen dun plaatmateriaal dus, maar het echte werk. Zie jij jezelf ook wel koken in een massief houten complete keuken? Wij maken die droom graag werkelijkheid voor jou!

Landelijke sfeer met een keuken van massief hout

Wie aan hout denkt, denkt al snel aan het buitenleven en de natuur. Hout is een erg mooi en duurzaam natuurproduct dat tot verschillende producten vervaardigd kan worden. Van meubels tot keukens. Door houten elementen toe te passen in je woning, krijgt jouw interieur een landelijke sfeer. Ook met een massief houten keuken kun je deze landelijke uitstraling eenvoudig in jouw eigen woning aanbrengen. Het unieke van een keuken van massief hout is dat geen enkele keuken precies hetzelfde is. Iedere boom heeft zo zijn eigen tekening, noesten en nerfstructuur. En dat maakt iedere massief houten keuken uniek.

Massief houten keuken met eiland
Massief houten keuken

Variaties op de massief houten keuken

Op de 100 procent massief houten keuken zijn er uiteraard ook diverse variaties te bedenken. Zo zou je bijvoorbeeld kunnen kiezen voor houtlook fronten in combinatie met een natuurstenen aanrechtblad. Heb je gekozen voor een vrij donkere houtkleur? Een keukenblad van wit marmer maakt het geheel helemaal af. Marmer is een natuurproduct, wat zorgt voor een prachtige combinatie. Maar ook een zwart of grijs aanrechtblad staat heel mooi bij een keuken met houtlook. Je kunt er veel verschillende kanten mee op!

Laat jouw massief houten keuken op maat ontwerpen

Bij ons kun je jouw massief houten keuken helemaal op maat laten ontwerpen. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen uit verschillende keukenopstellingen. Voor kleine ruimtes raden wij een wat kleinere hoekkeuken of rechte keuken aan. Wil je uitgebreid kunnen koken en heb je hier ook de ruimte voor? Dan is een U-keuken (eventueel met bar) of keuken met kookeiland ideaal. Bij ons heb jij de regie in handen. Jij bepaalt hoe jouw massief houten keuken eruit komt te zien. Wil je graag al wat inspiratie opdoen? Bekijk dan de opgeleverde keukens en tips en trends op onze website. Je vindt hier de nieuwste keukentrends voor ieder budget.

Massief hout keuken
Keuken massief hout

Advies nodig voor jouw massief houten keuken?

Heb je advies nodig voor jouw massief houten keuken? Kom dan langs in één van onze winkels. Je vindt ons onder meer in Doetinchem, Zevenaar, Deventer, Almere en Dronten. Naast dat je hier een massief houten keuken als showroommodel kunt bewonderen, voorzien wij jou graag ook van passend en deskundig keukenadvies. Bij ons kun je rekenen op een persoonlijke betrokkenheid. Ook ben je bij ons aan het juiste adres voor een complete ontzorging, van ontwerp tot oplevering. Maak snel een afspraak voor keukenadvies bij één van onze winkels. Wij zorgen ervoor dat de koffie voor je klaar staat!