Kitchen4All reviews op Qasa.nl

Ga je een keuken kopen of heb je onlangs een keuken gekocht bij een van onze Kitchen4All winkels? Dan kunnen we ons voorstellen dat je het fijn vindt om te lezen wat andere mensen over ons vinden. Qasa.nl is al jaren dé reviewsite van Nederland. Alle keukenwinkels die volledige ontzorging aanbieden zal je op deze website terug zien komen. Het is daarom erg fijn dat ook wij hierop vermeld worden, en hoe! Onze klanten beoordelen ons met een 9,6 gemiddeld en daar zijn wij erg trots op.

We laten je daarom graag kennis maken met Qasa en de reviews die onze klanten over ons schrijven. Want wij kunnen je nog zoveel vertellen hoe wij werken; van onze klanten hoor je precies hoe zij onze service ervaren. 

Hieronder vind je daarom grepen uit reviews die mensen al over ons schreven. Meer Kitchen4All reviews lezen? Dat kan op Qasa.nl.

Qasa score Kitchen4All

Klanten aan het woord

Keuken familie mars

"Superblij met keuken"

"Wij hebben bij Kitchen4all Dronten een keuken samengesteld met de hulp van Albert van Asselt. We waren wat aan het twijfelen over het ontwerp omdat we niet heel veel ruimte hebben. Albert adviseerde ons een opstelling met een buitenhoek naar de woonkamer. Dit leverde wat extra ruimte op. ... Wij zijn super blij met onze nieuwe keuken!"

Fam. Mars - 09-01-2024

Keuken familie emmens

"Positieve ervaring"

"Echt positieve ervaringen met de leverancier van de keuken in ons vorige huis hadden we niet toen we tijdens onze zoektocht naar een betere leverancier in Genemuiden terecht kwamen. We hadden een duidelijk beeld van hoe onze nieuwe keuken er uit zou moet gaan zien, Gerhard luisterde goed naar onze wensen."

B. Emmens - 12-01-2024

Keuken familie hagen

"Zeer tevreden met onze keuken"

"Wij zijn zeer tevreden met onze keuken, die tot stand is gekomen met behulp van Michael van de Belt en met de aangewezen monteur A. Schuldink. Wij zouden Kitchen4all aanbevelen."

Fam. Hage - 15-01-2024

Keuken kristiaan

"Top service"

"Wij hebben een keuken bij Kitchen4All gekocht, een kastenwand én een kookeiland. Hierin een inductieplaat met geïntegreerde afzuiging. We hadden aangegeven zélf alles te plaatsen met oog op ons budget. ... Top service. Degelijk materiaal. Alles paste in één keer. Bedankt hiervoor."

Kristiaan - 18-01-2024

Keuken fam. keizer

"Nog steeds zeer tevreden"

"In maart 2018 plaatste Kitchen4all uit Genemuiden een landelijke keuken bij ons. Wij zijn hier nog steeds zeer tevreden over. De heetwaterkraan werkte echter niet goed. Nadat we hierover contact zochten met Kitchen4all werd binnen de kortste keren een quooker geplaatst. Gerrit, bedankt voor de snelle afwikkeling en service! ... Wij kunnen weer heerlijk thee zetten."

Fam. Keizer - 26-01-2024

Keuken dennis

"Niks dan lof"

"Bij aankoop goed geholpen, zonder het gevoel te hebben gehad dat me iets werd opgedrongen. Ook bereidwillig om mee te denken bij mogelijke problemen of uitdagingen. De levering v/d keuken ging ook goed, de plaatsing moest helaas uitgesteld worden doordat ik zelf het leidingwerk niet op orde had. Ook hierin werd zeer bereidwillig meegezocht naar de snelst mogelijke oplossing. ... Niks dan lof voor de service v/h bedrijf en de kwaliteit v/d keuken..!

Dennis - 25-01-2024

Keuken ad en carolien

"We genieten elke dag van de nieuwe keuken"

Wij zijn door Mark Schoppema super geadviseerd bij de aankoop van onze keuken bij Kitch4all. Hij had alle tijd om onze droomkeuken samen te stellen. Wij zijn heel blij met het eindresultaat en genieten er elke dag weer van!

Ad en Caroline - 22-01-2024

T. van der veen

"Mooier dan verwacht"

"Wij hebben een keuken gekocht en hadden van te voren een idee hoe het moest worden. Het is nog mooier geworden dan verwacht. Michael heeft heel goed geluisterd en begreep precies wat we bedoelden. De plaatsing met Arjan en Johan was heel gezellig en bovendien super goed! Ze zijn heel precies en secuur. De service is ook top."

T. van der Veen - 02-02-2024

Keuken fam. van der zwaag

"Zeer tevreden"

... "We zijn echt super geholpen, zeer vakkundig en naar tevredenheid vanaf het ontwerp tot aan de uiteindelijke plaatsing van de keuken. Eveneens door 2 zeer kundige en prettige vakmannen geplaatst. Alles klopte er ontbrak werkelijk niets!" ... "Al met al adviseren we Kitchen4all aan bij een ieder die graag een andere keuken zou willen. Goede prijs en kwaliteit. Zeer tevreden klanten!"

Fam. van der Zwaag - 19-11-2023

Keuken fam. schutten

"Fam. Schutte"

"We zijn op een deskundige en sympathieke manier geholpen door Albert bij het samenstellen van de keuken. Hij heeft ons op een geduldige manier goede adviezen gegeven en heeft daarbij alle tijd genomen. De installatie is gedaan door prettige en vakbekwame mensen. We zijn zeer tevreden en erg blij met de voor ons op maat gemaakte keuken."

Fam. Schutte - 23-02-2024

Anoniem

"Een mooie nieuwe keuken"

"Op zoek naar een nieuwe keuken en gezien de goede reviews, Kitchen4All in Dronten binnengestapt. Direct een goed gevoel bij de behulpzame medewerkers en (ondanks de relatief kleine showroom) een diversiteit aan mogelijkheden gezien." ... "Onze adviseur Albert kwam met een perfecte (zelf nooit aan gedacht) indeling en daarop kozen wij de kleuren en het apparatuur uit." ... "Wij genieten inmiddels al een week van onze mooie nieuwe keuken!"

Anoniem - 18-02-2022

Wat is Qasa?

Wij zijn aangesloten bij Qasa, hét platform voor klantervaringen over keukens. Op Qasa kan je per keukenbedrijf zien wat de reviews zijn. We staan zelfs op een van de hoogste plekken met een klantbeoordeling van een 9+. Dit willen wij natuurlijk graag zo houden en daarom streven we bij elke klant voor 100% tevredenheid.

Waarom jouw mening zo belangrijk is

Heb je zelf al een keuken bij ons gekocht? Wan zijn we benieuwd naar je mening over onze service en producten! Deel je ervaring op Qasa of bekijk de ervaringen van onze andere klanten op website van Qasa.nl. Want jouw mening telt! Door je ervaring met ons te delen help je mee met het verbeteren van onze service. Ook maak je het andere klanten een stuk makkelijker om te kiezen voor welke winkel ze zullen gaan. Je helpt er dus niet alleen ons mee, maar ook je buurvrouw, familielid of juist een wildvreemde.

Hieronder vertellen we je graag hoe je jouw Kitchen4All review op Qasa plaatst.

Hoe schrijf je een Qasa review?

Dat is heel eenvoudig en snel gedaan als je volgende stappen volgt:
Stap 1: Volg de link naar onze Qasa-pagina en klik op ‘Beschrijf uw ervaring’.
Stap 2: Vul het formulier in! Hierbij word je gevraagd naar je naam, ervaring en score. Deze gegevens worden gepubliceerd bij ons bedrijf.
Stap 3: Hierna wordt gevraagd naar je e-mailadres en telefoonnummer. Deze blijven geheim en worden niet beschikbaar gesteld aan derden. Qasa heeft deze gegevens nodig om eventueel contact met je op te nemen in verband met de betrouwbaarheidscontrole.
Stap 4: Je kunt later nog een foto toevoegen of deze achteraf per email sturen. De foto wordt gepubliceerd bij de ervaring zelf.
Stap 5: Ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden.
Stap 6: Binnen enkele dagen wordt je review verwerkt en komt deze onder het bedrijf in Qasa terecht.


Betrouwbaarheidscontrole

Mensen kunnen zoveel zeggen, maar of het waar is, is een tweede. Gelukkig doet Qasa aan een zeer uitgebreide controle en weet je dus bijna 100% zeker dat alles wat op Qasa.nl staat, ook echt betrouwbaar is.

Bekijk onze opgeleverde keukens

Deze klanten gingen je voor

Naar overzicht