Kitchen4All reviews op Qasa.nl

Ga je een keuken kopen of heb je onlangs een keuken gekocht bij een van onze Kitchen4All winkels? Dan kunnen we ons voorstellen dat je het fijn vindt om te lezen wat andere mensen over ons vinden. Qasa.nl is al jaren dé reviewsite van Nederland. Alle keukenwinkels die volledige ontzorging aanbieden zal je op deze website terug zien komen. Het is daarom erg fijn dat ook wij hierop vermeld worden, en hoe! Onze klanten beoordelen ons met een 9,6 gemiddeld en daar zijn wij erg trots op.

We laten je daarom graag kennis maken met Qasa en de reviews die onze klanten over ons schrijven. Want wij kunnen je nog zoveel vertellen hoe wij werken; van onze klanten hoor je precies hoe zij onze service ervaren. 

Hieronder vind je daarom grepen uit reviews die mensen al over ons schreven. Meer Kitchen4All reviews lezen? Dat kan op Qasa.nl.

Qasa score Kitchen4All

Klanten aan het woord

Schermafbeelding 2024 04 11 153419

"Fijne service en advies"

Heel blij met onze nieuwe keuken, erg fijne service en advies! De montage verliep vlekkeloos en we genieten enorm van onze nieuwe keuken.

Angela Boenders - 09-04-2024

Lieke En Stef

"Erg goed geholpen"

Wij gingen voor de aanschaf van een keuken naar Kitchen4all in Beuningen. Wij zijn erg goed geholpen en compleet ontzorgd. De planning van de werkzaamheden was strak gepland, alle afspraken werden nagekomen en de ingeschakelde vakmensen waren allemaal vriendelijk, vakkundig en netjes. Ook het meedenken in de ontwerpfase van de keuken was zeer prettig. Kortom we gunnen iedereen een zo'n fijne ervaring als je van plan bent een keuken aan te schaffen en zijn heel erg tevreden met het resultaat!

Lieke & Stef - 26-05-2024

Ruime lichte keuken

"Een aanrader"

De montage van de nieuwe keuken hebben we door Kitchen4All laten regelen. Hier komt veel bij kijken, zoals leidingwerk. Dat geven we graag uit handen, en we zijn ontzettend blij met het resultaat. Een aanrader en ook nog eens betaalbaar!

Familie Boenders - 15-02-2024

Kasten keuken

"Alles verliep volgens plan"

We werden op een hele fijne manier gehoord, er was alle tijd en er werd goed met ons meegedacht. Ook de montage is heel soepel gegaan, alles verliep netjes volgens plan. Door de duidelijke communicatie wisten we precies wat ons te wachten stond.

Familie Hermsen - 01-03-2024

Ruime U-keuken

"Super"

We hebben echt samen met de adviseur de keuken samengesteld. Zo heeft hij ons geadviseerd om voor zwarte greeplijsten te kiezen, zodat de kastenwand een wat stoerdere uitstraling kreeg. Een idee waar we zelf niet snel op waren gekomen!

Familie Vahl - 12-03-2024

Retro keuken

"Niets is Sander te dol!"

Niets is keukenadviseur Sander te dol. Hij denkt mee en is erg flexibel. We hebben een complete keuken gekocht, waarbij Sander twee totaal verschillende opstellingen heeft uitgewerkt. Ook de installatie en de nazorg is erg goed verlopen.

Familie van Kronenburg - 31-01-2024

Dsc07667

"We zijn zeer goed geholpen!"

We zijn zeer goed geholpen door Alexander. De keuken voldoet helemaal aan onze wensen. Tussendoor nog een aantal keren wijzigingen aangebracht, ook daarin werd prima meegedacht. De service na oplevering is precies zoals het moet zijn.

Familie van Lierop - 30-03-2024

Warme landelijke keuken

"Kitchen4All voldeed aan al onze wensen"

Kitchen4All kon aan al onze wensen voldoen. We zijn lang opzoek geweest naar de perfecte keuken, maar konden steeds niet slagen! Hier was het snel geregeld. We zochten een niet-standaard keuken en die hebben we gekregen.

Gerrit en Ingrid - 05-04-2024

Ervaring familie Giethoorn

"We zijn meer dan tevreden!"

We zijn meer dan tevreden met onze nieuwe keuken. We zijn ontzettend goed en geduldig geholpen. De montage kon op korte termijn gepland worden en de keuken is in één dag gemonteerd door twee deskundige mannen die hun vak verstaan!

Familie Giethoorn - 25-04-2024

Keuken hotel chique

"Het voelde heel toegankelijk"

Bij binnenkomst sprak de winkelinrichting ons aan, de keukens die we zagen vonden we mooi en het voelde heel toegankelijk. Er was direct een klik met de adviseur, die ons erg fijn geholpen heeft en bovendien heel open en eerlijk was.

Timon en Veradien - 10-05-2024

Ervaring Ilse Vial

"We zijn zeer tevreden!"

We zijn super netjes behandeld. Er werd goed geluisterd naar onze wensen en er is meegedacht over de indeling. De keukenadviseur kwam met opties waar we zelf nog niet over nagedacht hadden. We zijn zeer tevreden!

Familie Vial - 01-06-2024

Een score van 9.6 op basis van 836 reviews.

Wat is Qasa?

Wij zijn aangesloten bij Qasa, hét platform voor klantervaringen over keukens. Op Qasa kan je per keukenbedrijf zien wat de reviews zijn. We staan zelfs op een van de hoogste plekken met een klantbeoordeling van een 9+. Dit willen wij natuurlijk graag zo houden en daarom streven we bij elke klant voor 100% tevredenheid.

Waarom jouw mening zo belangrijk is

Heb je zelf al een keuken bij ons gekocht? Wan zijn we benieuwd naar je mening over onze service en producten! Deel je ervaring op Qasa of bekijk de ervaringen van onze andere klanten op website van Qasa.nl. Want jouw mening telt! Door je ervaring met ons te delen help je mee met het verbeteren van onze service. Ook maak je het andere klanten een stuk makkelijker om te kiezen voor welke winkel ze zullen gaan. Je helpt er dus niet alleen ons mee, maar ook je buurvrouw, familielid of juist een wildvreemde.

Hieronder vertellen we je graag hoe je jouw Kitchen4All review op Qasa plaatst.

Hoe schrijf je een Qasa review?

Dat is heel eenvoudig en snel gedaan als je volgende stappen volgt:
Stap 1: Volg de link naar onze Qasa-pagina en klik op ‘Beschrijf uw ervaring’.
Stap 2: Vul het formulier in! Hierbij word je gevraagd naar je naam, ervaring en score. Deze gegevens worden gepubliceerd bij ons bedrijf.
Stap 3: Hierna wordt gevraagd naar je e-mailadres en telefoonnummer. Deze blijven geheim en worden niet beschikbaar gesteld aan derden. Qasa heeft deze gegevens nodig om eventueel contact met je op te nemen in verband met de betrouwbaarheidscontrole.
Stap 4: Je kunt later nog een foto toevoegen of deze achteraf per email sturen. De foto wordt gepubliceerd bij de ervaring zelf.
Stap 5: Ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden.
Stap 6: Binnen enkele dagen wordt je review verwerkt en komt deze onder het bedrijf in Qasa terecht.


Betrouwbaarheidscontrole

Mensen kunnen zoveel zeggen, maar of het waar is, is een tweede. Gelukkig doet Qasa aan een zeer uitgebreide controle en weet je dus bijna 100% zeker dat alles wat op Qasa.nl staat, ook echt betrouwbaar is.

Bekijk onze opgeleverde keukens

Deze klanten gingen je voor

Naar overzicht