Opgeleverde keuken Amersfoort

Dhr. Bertoen heeft gekozen voor een moderne tijdloze keuken met een ruimtelijk design. Het composieten blad met bijpassende vormwand geeft een unieke uitstraling aan deze keuken.

Zwarte keukens zijn de trend op dit moment. Als je bang bent dat een zwarte keuken saai en somber is, bewijst deze keuken dat dit absoluut niet het geval hoeft te zijn. Door een slim ontwerp de combinatie van materialen, apparaten en verschillende afwerkingen is er een fijne leefkeuken gecreëerd. Wat als eerste opvalt is het fantastische composieten marmerlook Marquina werkblad. Het schiereiland is perfect afgewerkt door een bijpassende vormwand. De gepolijste afwerking is een gave tegenhanger van de mat zwartgelakte fronten van de rest van de keuken. In het schiereiland is een kookplaat met geïntegreerde afzuiging van Elica geplaatst. Er is perfect werklicht door de lamp van Janssen en de Bont boven het werkblad. Deze lamp is op afstand eenvoudig in stellen. Zo kan je snel schakelen tussen meer werklicht of juist sfeerlicht. De barkrukken aan het schiereiland zijn ideaal en veelzijdig in gebruik. Op de vloer licht een pvc walvisgraatvloer. De stroken zijn hierbij langer en breder dan zijn kleine broertje de visgraat.

Opgeleverde keuken Amersfoort
Zwarte keuken
Schiereiland

Zwarte keuken

Er wordt steeds vaker voor een zwarte keuken gekozen. Hoe haal je het meeste uit een zwarte keuken? Mix and match diverse texturen en materialen om zo een speels effect te creëren. Kies bijvoorbeeld voor een marmeren werkblad in combinatie met matzwarte keukenkastjes. Door te combineren met diverse texturen en materialen, geef je een keuken een unieke look wat absoluut niet saai is. Wanneer je op zoek gaat naar zwart keukenapparatuur dan zijn er verschillende soorten apparatuur waar je uit kunt kiezen. Glanzend keukenapparatuur past perfect bij een moderne of een industriële woonstijl. Matzwarte apparaten komen juist weer goed tot zijn recht in een landelijk of minimalistisch interieur.

Composiet werkblad

Een composieten werkblad is een alternatief voor een granieten aanrechtblad. Een granieten werkblad wordt vervaardig uit één plaat is een natuurproduct waar weinig aan wordt bewerkt. Composiet is een samengesteld product uit kleine stukjes graniet, marmer of beton. Deze worden onder hoge druk samengeperst en hierdoor ontstaat er sterk en onderhoudsvriendelijk materiaal. Je hoeft hier minder voorzichtig mee om te gaan als een granieten werkblad maar ze hebben beide dezelfde robuuste en natuurlijke uitstraling.

Composiet werkblad
Keukeninspiratie

Schiereiland

Schiereiland geeft luxe uitstraling aan de ruimte en heeft een aantal praktische voordelen. Extra opbergruimte is een keukeneiland dat aan 1 zijde vastzit aan de wand of keukenblok. Hierdoor ook ideaal om aansluitingen in te verwerken, wat bij een los kookeiland vaak om meer aanpassingen van de keuken vraagt.

Plan jouw adviesafspraak