Kitchen4all Barneveld

Kitchen4All Barneveld

Anthonie Fokkerstraat 6

3772 MR Barneveld

0342-224078

barneveld@kitchen4all.nl

Vandaag geopend: 09:30 - 17:00

Openingstijden

Maandag:

09:30 - 17:00 uur

Dinsdag:

09:30 - 17:00 uur

Woensdag:

09:30 - 17:00 uur

Donderdag:

09:30 - 17:00 uur

Vrijdag:

09:30 - 17:00 uur

Zaterdag:

10:00 - 16:00 uur

Zondag:

Gesloten

Afspraak maken buiten openingstijden?
Mail naar barneveld@kitchen4all.nl

Kitchen4All Barneveld

Keukens voor iedereen

Ook bij Kitchen4All Barneveld staan onze adviseurs graag voor je klaar! Ben je op zoek naar een keuken voor in je nieuwe huis of is de huidige keuken aan vervanging toe? Onze keukenadviseur bekijkt samen met jou alle mogelijkheden en voorziet je van het beste advies. Hierbij houden we altijd rekening met jouw stijl en wensen, de laatste trends en het budget. 

Als alle wensen duidelijk in beeld zijn, komen we de ruimte bij je thuis opmeten. Hierna maken we gratis en op maat een 3D-ontwerp van jouw nieuwe keuken. Zo kun je het resultaat al helemaal voor je zien! Bij Kitchen4All Barneveld zorgen we ervoor dat jij je nergens zorgen over hoeft te maken. Wij regelen namelijk alles voor je; van ontwerp tot montage. Bezoek vrijblijvend onze winkel of maak een afspraak voor een persoonlijk adviesgesprek. We staan graag voor je klaar!

Maak een afspraak

Eric, Joost, Jan Teunis en Rinske staan voor je klaar!

Eric Kroon

Eigenaar & keukenadviseur

Joost van 't Zelfde

Keukenadviseur

Jan Teunis van Norden

Commercieel medewerker

Rinske de Koning

Keukenadviseur

Maak snel een afspraak
Onze keukenadviseurs staan voor je klaar!

Vul onderstaande gegevens zo volledig mogelijk in en we plannen een afspraak in bij een winkel bij jou in de buurt.

Eric Kroon

Eigenaar & keukenadviseur Barneveld

0342-224078

Een kijkje in de keukenwinkel

Speciaal voor jou hebben we een video gemaakt, waarin je kennis kunt maken met onze winkel en werkwijze. We vertellen je graag over hoe we jou als klant zoveel mogelijk ontzorgen en wat je in onze winkel kunt verwachten!

Ook kan je hieronder zelf alvast digitaal door onze keukenwinkel wandelen. Zo ben jij helemaal voorbereid op jouw afspraak bij Kitchen4All Barneveld. Tot snel in onze keukenwinkel!

Plan jouw route

Naar Kitchen4All Barneveld

 

Keuken kopen bij Kitchen4All Barneveld

Ben je op zoek naar een nieuwe keuken in Barneveld of omgeving? Bij Kitchen4All Barneveld helpen onze adviseurs je graag verder! Dankzij ons complete aanbod, onze deskundige adviseurs en onze eerlijke prijzen vind je altijd wel een keuken die perfect bij jou past!

In onze keukenwinkel met een oppervlakte van maar liefst 1300 m2 kun jij je laten inspireren door de diverse keukenopstellingen. Van landelijk en design tot aan modern en tijdloos: er is meer dan genoeg keuze. Wil je een budget keuken kopen? Ook dan kun je bij ons slagen. 

Kitchen4All Barneveld: advies op maat

Onze ervaren adviseurs zijn op de hoogte van de laatste keukentrends en beschikken over de juiste kennis om jou te helpen met het uitzoeken van een nieuwe keuken. Onder het genot van een heerlijke kop koffie of thee kun je jouw wensen met ons delen. Onze specialisten geven je een vrijblijvend en persoonlijk advies, zodat je altijd weet waar je aan toe bent. Jouw wensen vertalen we naar een gratis en realistisch 3D-ontwerp (t.w.v. €150). Hierdoor krijg je een goed beeld van wat je precies kunt verwachten. Ben je het eens met het ontwerp en de offerte? Wij zorgen dan dat de producten bij je thuis worden geleverd, op een dag en tijdstip dat dit jou uitkomt.

De beste producten

Ongeacht voor welke keuken of welk product je gaat, bij Kitchen4All Barneveld ben je verzekerd van goede kwaliteit. We zijn zelfs zo zeker van onze zaak dat we standaard 5 jaar garantie bieden op jouw aankoop. Waarom we zo vol vertrouwen zijn? We verkopen uitsluitend hoogwaardige en kwalitatieve producten van de beste merken. Zo weet jij zeker dat jouw keuken lang mee zal gaan, én je betaalt hier een eerlijke, scherpe prijs voor. 

Onze service

Als je een nieuwe keuken koopt dan wil je hier graag jarenlang plezier van beleven. Het is belangrijk dat de kwaliteit van een keuken hoog is, maar ook dat de keuken op een juiste manier gemonteerd wordt. Daarom is het ook mogelijk om de keukenmontage aan ons over te laten. Wij werken vanuit Kitchen4All uitsluitend samen met een aantal vakkundige monteurs die secuur te werk gaan. Mocht je het liever zelf willen doen, dan is dit natuurlijk ook mogelijk. Vergis je alleen niet: een keuken installeren in een kundig en tijdrovend werk. Het bespaart je natuurlijk wel weer een hoop geld! Klinkt dit goed? Breng een bezoek aan Kitchen4All Barneveld of maak hier direct een afspraak met een van onze adviseurs. De koffie staat klaar. Zien we je snel?