Gevelfoto Kitchen4All Leeuwarden

Kitchen4All Leeuwarden

Neptunusweg 2A

8938 AA Leeuwarden

058 - 7850793

leeuwarden@kitchen4all.nl

Vandaag weer geopend: 09:00 - 17:00

Openingstijden

Maandag:

Gesloten

Dinsdag:

09:00 - 17:00 uur

Woensdag:

09:00 - 17:00 uur

Donderdag:

09:00 - 17:00 uur

Vrijdag:

09:00 - 17:00 uur

Zaterdag:

09:00 - 17:00 uur

Zondag:

Geopend op afspraak *

* De winkel is op deze dag uitsluitend te bezoeken op afspraak.

Afspraak maken buiten openingstijden?
Mail naar leeuwarden@kitchen4all.nl

Kitchen4All Leeuwarden

Keukens voor iedereen

Ben je op zoek naar een nieuwe keuken? Dan ben je bij Kitchen4All Leeuwarden aan het goede adres! We staan daar voor je klaar om samen met jou je nieuwe keuken samen te stellen. Onze adviseurs zijn ervaren en weten precies hoe ze jouw wensen om kunnen zetten naar een droomkeuken. Naast dat zij je voorzien van advies, maken ze ook een gratis 3D-ontwerp voor je. Zo kun je precies zien of dit jouw nieuwe droomkeuken is. Maak snel een afspraak en maak van jouw keukendroom werkelijkheid!

Maak een afspraak

Robbin en Bea staan voor je klaar!

Robbin Huijser

Eigenaar & keukenadviseur

Bea Huijser

Keukenadviseur

Maak snel een afspraak
Onze keukenadviseurs staan voor je klaar!

Vul onderstaande gegevens zo volledig mogelijk in en we plannen een afspraak in bij een winkel bij jou in de buurt.

Robbin Huijser

Eigenaar & keukenadviseur

058 - 7850793

Plan jouw route

Naar Kitchen4All Leeuwarden

Complete ontzorging bij onze keukenwinkel Leeuwarden

Het kopen van een nieuwe keuken in Leeuwarden doe je niet iedere dag. Het gaat om een grote aankoop die best spannend kan zijn. We snappen dan ook als geen ander dat je je tijdens dit proces nergens zorgen over wil maken. We staan daarom bij onze keukenwinkel in Leeuwarden voor je klaar om je compleet te ontzorgen. Hiermee beginnen we al in de winkel, waar we je voorzien van een vrijblijvend advies én een gratis 3D-ontwerp. Maar ook na de aankoop van de keuken kun je op ons rekenen. De keuken wordt bij je thuis bezorgd en indien gewenst kunnen we ook de volledige montage voor je verzorgen!

Bekijk ons ruime assortiment

We willen bij Kitchen4All Leeuwarden voor iedereen een droomkeuken kunnen samenstellen. We bieden dan ook een zeer ruim assortiment aan. Dit assortiment bestaat uit zowel huismerken als de bekende A-merken. Hierdoor kunnen we voor ieder budget een droomkeuken samenstellen. Daarnaast zijn al onze keukens maatwerk en stemmen we de keuken dus volledig af op jouw wensen en behoeften. Zo weten we zeker dat we echt voor iedereen de perfecte keuken hebben!

Laat je inspireren

Als je op zoek gaat naar een nieuwe keuken in omgeving Leeuwarden, is het natuurlijk fijn dat je inspiratie op kunt doen. Bij onze keukenwinkel in Leeuwarden vind je boordevol keuken inspiratie. Zo staat er een ruim assortiment aan keukens opgesteld, welke allemaal een andere opstelling, kleur en stijl hebben. Deze keukens worden regelmatig vervangen voor nieuwe exemplaren welke voorzien zijn van de laatste keukentrends. Bovendien bieden we van ieder front en werkblad een staal. Je kunt dus precies zien wat er allemaal mogelijk is!

Onze werkwijze: ongedwongen en deskundig

We willen bij onze keukenwinkel in Leeuwarden onze klanten helpen, zoals we zelf geholpen willen worden. Dat betekent ongedwongen, deskundig en adviserend. Wanneer je een afspraak maakt word je ontvangen door een van onze ervaren adviseurs die je wensen in kaart brengt. Aan de hand daarvan word je voorzien van advies en een gratis 3D-ontwerp. Ben je niet tevreden met dit ontwerp? We passen het net zo vaak aan totdat jij 100% tevreden bent. Bovendien bieden we je voldoende bedenktijd, zo kun jij nog even rustig nadenken over je beslissing.