Kitchen4All Mijdrecht

Kitchen4All Hattemerbroek

Duurzaamheidstraat 24

Hattemerbroek

038-3033026

hattemerbroek@kitchen4all.nl

Geopend vanaf 22-12-2022

Openingstijden vanaf 22-12-2022

Maandag:

09:00 - 17:00 uur

Dinsdag:

09:00 - 17:00 uur

Woensdag:

09:00 - 17:00 uur

Donderdag:

09:00 - 17:00 uur

Vrijdag:

09:00 - 17:00 uur

Zaterdag:

10:00 - 16:00 uur

Zondag:

Gesloten

Afspraak maken buiten openingstijden?
Mail naar hattemerbroek@kitchen4all.nl

Kitchen4All Hattemerbroek

Vanaf 22 december 2022 geopend!

Ben je op zoek naar een nieuwe keuken en woon je in de omgeving van Hattemerbroek? Vanaf 22 december staan onze deskundige keukenadviseurs voor je klaar in onze nieuwe winkel in Hattemerbroek. Samen met jou bekijken we alle mogelijkheden en voorzien we je van deskundig advies. Daarnaast kunnen we ook een gratis 3D-ontwerp voor je maken. Zo weet je precies hoe jouw nieuwe keuken eruit komt te zien. We heten je vanaf 22 december van harte welkom om eens rustig rond te kijken of om je te laten adviseren door onze adviseurs. Je kunt ook alvast een afspraak inplannen via deze pagina. Zo weet je zeker dat we alle tijd voor je hebben. Tot snel!

Maak een afspraak

Emmelien en Gerhard staan voor je klaar!

Emmelien Konterman

Eigenaar & keukenadviseur

Gerhard Koster

Eigenaar & keukenadviseur

Maak snel een afspraak
Onze keukenadviseurs staan voor je klaar!

Vul onderstaande gegevens zo volledig mogelijk in en we plannen een afspraak in bij een winkel bij jou in de buurt.

Emmelien Konterman

Eigenaar & keukenadviseur Hattemerbroek

038-3033026

Plan jouw route

Naar Kitchen4All Hattemerbroek

 

Keukens kopen in Hattemerbroek

In onze keukenwinkel in Hattemerbroek helpen we je graag bij het uitzoeken en samenstellen van je nieuwe keuken. Maar je kunt natuurlijk ook eerste in alle rust inspiratie opdoen. Naast een ruim aanbod aan keukenopstellingen, vind je in onze winkels ook de laatste trends. Zo is je nieuwe keuken altijd up-to-date. Heb je een keuken gezien die bij je past? Dan helpt een van onze adviseurs je graag om de keuken aan te passen aan jouw ruimte. Maak snel een afspraak bij Kitchen4All Hattemerbroek en kom langs. De koffie staat voor je klaar!

Complete ontzorging bij Kitchen4All Hattemerbroek

Bij Kitchen4All Hattemerbroek helpen we je, zoals we zelf geholpen willen worden. We willen samen met jou, op een ongedwongen manier, je nieuwe keuken samenstellen. Aan de hand van je wensen en behoeften voorzien we je van advies over het inrichten van je nieuwe keuken. Maar ook na de aankoop van de keuken staan we voor je klaar. De keuken wordt namelijk gratis bij je thuisbezorgt. Ook de montage van de keuken kunnen we volledig voor je verzorgen. Heb jij tijdens of na de montage van je keuken nog vragen? Ook dan kun je bij ons terecht. Wij zijn namelijk pas tevreden als jij dit ook bent.

Kwaliteitskeukens

In onze keukenwinkel vind je verschillende keukenopstellingen in verschillende kleuren en stijlen. Daarnaast bieden we keukens voor alle budgetten. Zo is er altijd wel een keuken die helemaal bij je past. We bieden zowel huismerken als de bekende A-merken, welke allemaal hoogwaardige kwaliteit aanbieden. Jouw nieuwe keuken is dus van hoge kwaliteit en gaat daardoor lang mee. We bieden je uiteraard een eerlijke, maar scherpe prijs. Dus voor ieder budget, stijl en opstelling kun je terecht bij Kitchen4All Hattemerbroek.

Persoonlijk advies

Ben je opzoek naar een nieuwe keuken? Bij Kitchen4All Hattemerbroek staan onze keukenadviseurs voor je klaar. Zij helpen je graag bij het inrichten van je nieuwe keuken. We beginnen altijd met een kennismaking waarbij we jouw wensen en behoeften in kaart brengen. Zo weten we namelijk precies hoe je nieuwe keuken eruit moet komen te zien. Samen gaan we de kleuren en materialen van je keuken uitkiezen. Waarna we een 3D-ontwerp van je nieuwe keuken maken. Toch niet helemaal tevreden? Dan passen we je ontwerp gewoon aan!