Opgeleverde keuken in Amsterdam

In Amsterdam heeft Kitchen4All Beuningen deze strakke keuken mogen opleveren. Er is gekozen voor een zandkleurige keuken gecombineerd met zwarte elementen.

De fronten van deze keuken hebben een echte trendkleur: Zand. Deze kleur zorgt ervoor dat de keuken een ontspannen uitstraling krijgt. Er is in deze keuken gekozen voor greeplijsten. Omdat deze de kleur Steengrijs hebben, vormen ze een eenheid met de fronten. Ook de achterwand is voorzien van de kleur Zand. Deze zandkleurige elementen zijn gecombineerd met een composieten werkblad in de kleur Spot White. Doordat er gekozen is voor lichte kleuren in dezelfde tint ontstaat er een strak geheel. Aan de lichte keuken zijn een zwarte spoelbak en een zwarte kokendwaterkraan van Quooker toegevoegd. Deze vallen mooi op in de keuken en versterken daarnaast de strakke uitstraling. Om ervoor te zorgen dat er een geheel wordt gevormd hebben ook de oven en de inductiekookplaat een zwarte kleur. De afzuigkap is verwerkt in een kast, waardoor deze niet zichtbaar is. Ook de vaatwasser en de koelkast zijn door middel van een paneeldeur weggewerkt. Alle apparaten in deze keuken zijn van het merk Bosch.

Keuken Amsterdam
Rechte keuken Amsterdam

Kokendwaterkraan

Een kokendwaterkraan is een kraan waar kokend water uit komt. Vaak wordt er gekozen voor een combinatiekraan. Hierbij komt er zowel warm, koud als kokend water uit de kraan. Deze kranen bestaan vaak uit twee delen: de boiler die onder het aanrecht wordt geplaatst en de kraan op het aanrecht. De boiler wordt over het algemeen in een keukenkastje geplaatst waardoor je deze niet kunt zien. De kraan wordt aangesloten op de boiler, hierin wordt het water onder hoge druk elektrisch verwarmd. Je hoeft met een kokendwaterkraan dus nooit meer te wachten tot de waterkoker klaar is.

Kokend waterkraan
Keukenverlichting

Keukenverlichting

Het is misschien niet het eerste waar je aan denkt, maar het kan wel een grote invloed hebben op de uitstraling van je keuken: de keukenverlichting. Je wil natuurlijk dat je keuken zo mooi mogelijk uitkomt, maar je wil ook wat kunnen zien tijdens het koken. Daarom begin je altijd met de basisverlichting, het gaat hier om de centrale verlichting. Vaak wordt er gekozen voor een plafondlamp. Hierna kun je beslissen welke verlichting je nog toevoegt aan de keuken. Zo kun je extra werkverlichting toevoegen waardoor je bijvoorbeeld het werkblad beter ziet. Maar je kan ook kiezen voor sfeerverlichting, waarmee je dus extra sfeer toevoegt aan de keuken. In deze keuken is er naast de centrale verlichting ook werkverlichting boven het werkblad toegevoegd. Er is gekozen voor ledverlichting die in de kasten zijn geïntegreerd. Je ziet de lampen dus niet zitten, maar geniet wel van de voordelen van de verlichting.

Moderne keuken

Moderne keukens zijn erg populair. Dit komt onder andere door de strakke en eigentijdse uitstraling van deze keukens. Er wordt bij moderne keukens vaak gekozen voor de nieuwste trendkleuren en greeploze lades en kasten. Naast deze elementen staan strakke en gebruiksvriendelijke vormen centraal. Ondanks dat een moderne stijl eens in de zoveel jaar verandert, is de minimalistische vormgeving in combinatie met strakke lijnen blijvend.

Ben je op zoek naar een moderne keuken? Maak dan een afspraak bij een van onze winkels. Onze adviseurs kunnen je helpen met het realiseren van je moderne droomkeuken.

Maak een vrijblijvende afspraak