Luxe en praktische bijkeuken familie Mulder

De familie Mulder uit Genemuiden heeft niet alleen een keuken uitgezocht bij Kitchen4All Genemuiden, maar ook een bijkeuken. Deze heeft dezelfde luxe en stijlvolle uitstraling als de keuken.

De bijkeuken van de familie Mulder bestaat uit een rechte opstelling welke voorzien is van twee hoge kasten. Deze zijn ideaal om de voorraad en andere spullen in op te bergen. Het andere deel van de opstelling heeft bovenkasten en daarnaast de ruimte voor de wasmachine en droger. Om het geheel nog net even wat praktischer te maken, is ervoor gekozen om een spoelbak en kraan in de keuken te plaatsen. Deze bijkeuken is dus enorm functioneel.

Praktische bijkeuken
Moderne bijkeuken
Luxe en praktische bijkeuken

Praktisch én stijlvol

Bij deze bijkeuken kun je goed zien dat dit hele stijlvolle ruimtes kunnen zijn. De volledige keuken is voorzien van fronten in de kleur Decor Eiken Nero. Op de keuken is een prachtig werkblad in de kleur Calacatta Gold Polished geplaatst. De keuze voor zwart komt terug in de accenten van de bijkeuken. De familie heeft gekozen voor mat zwarte greeplijsten en een mat zwarte kraan en spoelbak.

Ook op zoek naar een bijkeuken?

Zou je ook graag een nieuwe bijkeuken willen? Naast ‘gewone’ keukens vind je bij Kitchen4All ook een ruim assortiment aan bijkeukens. We hebben in ons assortiment allerlei praktische oplossingen om jouw bijkeuken nog praktischer te maken. Wil je graag meer weten? Breng dan eens een bezoek aan een van onze keukenwinkels en ontdek alle mogelijkheden!

Maak jouw vrijblijvende afspraak