Winnaars droomkeuken: Paolo en Dolly

Kitchen4All Beuningen heeft deze kleurrijke retro keuken mogen opleveren bij Paolo en Dolly uit Nijmegen. Dit is niet zomaar een opgeleverde keuken, maar die van de winnaars van de gratis droomkeuken. We hebben ze met een kleine smoes naar de winkel gelokt waar zij samen verrast werden.

Een opvallend plaatje, dat kunnen we wel zeggen over deze kleurrijke keuken. Waar het bij de een niet modern genoeg kan, kozen Paolo en Dolly liever voor een kleurrijke retro keuken. Zo hebben zij de wanden een roze kleur gegeven en gekozen voor gele tegels die de achterwand van de keuken vormen. Daarnaast heeft de keuken zelf ook een opvallende kleur. De fronten van de keuken hebben de kleur Aqua supermat en zijn gecombineerd met een prachtig marmerlook blad. De blauwe kleur combineert daarnaast goed met de keuze voor een rvs-kraan en -spoelbak. De retro keuken is een modern jasje gestoken door de keuze voor greeplijsten.

Winnaars droomkeuken
Kleurrijke retro keuken

De L-vormige opstelling

Het kiezen van de perfecte keukenopstelling kan best een uitdaging zijn. In deze ruimte is er gekozen voor een L-opstelling, welke goed in de ruimte past. De keuken heeft geen bovenkasten waardoor het geheel open en ruim oogt. Om ervoor te zorgen dat er voldoende opbergruimte is, is er gekozen voor twee hoge kasten. Hier zijn ook de oven en de koelkast ingebouwd, waardoor deze op een praktische hoogte zitten. Naast de oven en koelkast is de keuken voorzien van een inductiekookplaat en een rvs-afzuigkap. Het rvs van de afzuigkap combineert mooi met de kraan en de spoelbak en zorgt bovendien voor eenheid.

Op zoek naar een nieuwe keuken?

Zou jij graag een nieuwe complete keuken willen? Bezoek dan gerust eens een van onze keukenwinkels. Daar kun je in alle rust rondkijken en keukeninspiratie opdoen. Of laat je adviseren door een van onze deskundige adviseurs die voor je klaar staat. Zij voorzien je van advies en helpen je graag bij het uitzoeken van jouw droomkeuken. We zetten de koffie vast voor je klaar!

Maak een afspraak

Retro keuken
Kokendwaterkraan
Kleurrijke combinatie