Opgeleverde keuken Ede

We hebben weer foto’s van een opgeleverde keuken van een tevreden klant mogen ontvangen! Deze keuken is in Ede geleverd door Kitchen4All Barneveld. Door de U-opstelling is er een ruim keukenblad met veel werkruimte. Het werkblad is gemaakt van een Green panel in de kleur donker beton. Het heeft een decor top kleur in de kleur donker beton, dit is extra laag met meer reliëf.

De fronten van de XL-kasten zijn in de kleur beton grijs. Aan het keukenblad is een eiken barblad gemaakt. Dit is een trend die we steeds vaker zien. Zo maak je een mooie verbinding tussen de woonkamer en keuken. Het apparatuur is van Pelgrim met een RVS kokend waterkraan van Selsiuz. Naast dat we de foto’s hebben mogen ontvangen heeft de familie ook een prachtige review op Qasa geplaatst!

U-keuken

“Perfecte samenwerking”

DOOR ANNELIES & PETER OP ZATERDAG 14 NOV 2020 | WINKEL BARNEVELD

 Perfecte samenwerking, naar onze ideeën werd goed geluisterd en het resultaat is nog mooier dan we hadden kunnen dromen.  De aankoop is al geleverd en gemonteerd. Het is goed bevallen door de perfecte communicatie en uiteindelijk resultaat!

Maak een afspraak