Ruime lichte keuken familie Boenders

De familie Boenders heeft deze prachtige keuken uitgezocht bij Kitchen4All Doetinchem. De combinatie van de donkere kastenwand en de lichte hoekkeuken creëren een prachtig contrast.

De opstelling van deze keuken bestaat uit een L-vormige keuken met een hoge kastenwand. De vorige keuken had bovenkasten, maar de familie vond dit wat minder praktisch. Daarom hebben ze de L-vormige keuken gecombineerd met een hoge kastenwand. Deze is ingebouwd waardoor de ruimte strak oogt. In de hoge kastenwand zijn de oven en de combi-oven geplaatst. Het voordeel hiervan is dat de apparatuur op armhoogte geplaatst kan worden. Zo hoef je dus niet meer te bukken om de oven open te doen!

Ruime lichte keuken
Goudkleurige accenten
Zandkleurige keuken
Zwarte keukenapparatuur

Een combinatie met contrast

De familie heeft gekozen voor een contrasterende combinatie. De L-keuken is namelijk voorzien van lichte fronten in de kleur White Highloss en een keramieken werkblad in de kleur Soil, welke ook licht is. De fronten van de hoge kastenwand hebben de kleur Black Finemat en zijn dus juist heel donker. Nu kan zo’n contrast heel hard ogen. Maar doordat de kastewand is ingebouwd zorgt het juist voor een mooi en strak geheel.

Eenheid in de ruimte

Ondanks dat er voor verschillende kleuren fronten is gekozen, heeft de ruimte een rustige uitstraling. Dit komt door de eenheid in de ruimte, die ontstaat door verschillende elementen. Zo hebben het werkblad en de fronten van de L-opstelling vrijwel dezelfde kleurtint en past de zwarte apparatuur goed bij de donkere fronten. Ook heeft de familie gekozen voor een goudkleurige spoelbak, kraan en ingebouwd zeeppompje, wat de eenheid ook versterkt. En bovendien zorgen de goudkleurige accenten voor een luxe touch.

Lichte keuken

Maak een afspraak

Ben je op zoek naar een nieuwe keuken? Plan dan een vrijblijvende adviesafspraak in bij een van onze keukenwinkels. Deze zitten door heel Nederland, waardoor er altijd wel een bij je in de buurt is. In onze winkels staan onze deskundige adviseurs voor je klaar om je te helpen bij het samenstellen en realiseren van jouw nieuwe droomkeuken!

Plan jouw vrijblijvende afspraak