Tijdloze hoekkeuken familie Bouwman

De familie Bouwman heeft deze hoekkeuken bij Kitchen4All Zevenaar uitgezocht. De combinatie van de witte fronten en het grijze werkblad maakt dat deze keuken een tijdloze uitstraling heeft.

Wanneer je snel uitgekeken raakt op trends, kleuren en materialen, is een tijdloze keuken de ideale keukenstijl. Daar dacht de familie bouwman hetzelfde over, want ook zij kozen voor een tijdloze keuken. De fronten van deze keuken hebben de kleur Alpin Wit Ultramat, deze fronten hebben dus een matte afwerking wat voor een strakke uitstraling zorgt. Daarnaast is er gekozen voor een kunststof werkblad in de kleur Jupiter, een licht grijze kleur die goed combineert met de witte fronten. Om het tijdloze geheel af te maken is er gekozen voor een rvs-spoelbak en kokendwaterkraan.

Tijdloze L-keuken
Hoge kast keukenapparatuur
Hoge kast keuken
Traditionele afzuigkap

Keuken met hoekopstelling

De familie Bouwman heeft gekozen voor een hoekopstelling, waarbij een van de zijdes korter is dan de ander. Aan de uiteinden van beide delen is een hoge kast geplaatst. Deze lenen zich perfect om de combi-oven, koffiemachine, vaatwasser en koelkast in te plaatsen. Daarnaast is de korte zijde van de keuken voorzien van bovenkasten, waardoor er net wat extra opbergruimte in de keuken ontstaat. Je kunt natuurlijk niet koken zonder kookplaat, de familie heeft gekozen voor een strakke inductiekookplaat. Daarboven hangt een traditionele afzuigkap die de keuken compleet maakt.

Laat je inspireren

Wil je graag keuken inspiratie opdoen voor jouw nieuwe keuken? Breng dan eens een bezoekje aan een van onze keukenwinkels. Daar hebben we verschillende keukens opgesteld staan, welke allemaal anders zijn. Daarnaast vind je er allerlei keukenapparatuur en stalen van al onze werkbladen en fronten. Zo kun je dus in alle rust rondkijken en je laten inspireren. Natuurlijk helpt een van onze adviseurs je ook graag bij het samenstellen van jouw nieuwe droomkeuken!

Maak een vrijblijvende afspraak

Lichtgrijs werkblad
Tijdloze hoekkeuken
Witte keuken