Zwarte houtlook keuken familie Hermsen

"We hadden het beste gevoel bij Kitchen4All!"

Deze moderne keuken is door Kitchen4All Zevenaar opgeleverd bij de familie Hermsen. Zij vertellen je in de video waarom zij voor Kitchen4All hebben gekozen. 

Praktische keukenopstelling

De opstelling van deze keuken lijkt op het eerste oog vrij standaard, maar wanneer je beter kijkt vallen er toch wat dingen op. Waar er bijvoorbeeld vaak gekozen wordt voor een hoge kastenwand, heeft de familie Hermsen gekozen voor een halfhoge kastenwand. Dit zorgt ervoor dat de keuken wat ruimer en lichter oog, wat fijn is wanneer je voor donkere fronten kiest. In de lage kastenwand is daarnaast een apothekerskast geplaatst, welke niet alleen erg praktisch is, maar ook een stijlvolle toevoeging aan het geheel is. Daarnaast zie je dat wanneer je voor een L-keuken kiest, je de delen niet aan elkaar hoeft te plaatsen en je dus mogelijkheden hebt.

Halfhoge kastenwand keuken
Keuken L-vorm
Moderne zwarte keuken
Mat zwarte keukenkraan

Moderne uitstraling

De moderne uitstraling van de keuken ontstaat door de keuze voor zwarte elementen. Zo is de keuken voorzien van fronten in de kleur Decor Eiken Nero, welke een houtstructuur hebben. Deze fronten zijn gecombineerd met een prachtig composieten werkblad in de kleur Easy Clay Honed, wat een zachtgrijze kleur heeft. Moderne keukens worden vaak greeploos uitgevoerd, maar bij deze keuken is er gekozen voor opgeschroefde greeplijsten in een zwarte kleur. Daarnaast komt de zwarte kleur ook terug bij de kraan en spoelbak, welke de keuken helemaal afmaken.

Op zoek naar een nieuwe keuken

Zou je ook graag een nieuwe keuken willen? Je kunt bij Kitchen4All terecht voor het vervangen en monteren van jouw complete keuken. Naast dat wij dus een prachtige keuken voor je kunnen samenstellen, kunnen we deze ook volledig voor je monteren. Zo kunnen we je compleet ontzorgen tijdens de aankoop van je nieuwe keuken. Maak snel een afspraak en kom langs!

Maak een vrijblijvende afspraak

Zwarte moderne keuken
Oven keuken
Halfhoge kasten keuken