Moderne grafietzwarte keuken familie Jansen

De familie Jansen heeft gekozen voor een grafietzwarte keuken met een moderne uitstraling. Deze keuken hebben zij samen met Kitchen4All Zevenaar samengesteld en gerealiseerd, met een prachtige keuken als resultaat.

De moderne uitstraling van deze keuken ontstaat door de keuze voor grafietzwarte fronten. Grafietzwart lijkt er op zwart, maar is net één tint lichter en heeft daardoor een wat zachtere uitstraling. De donkere fronten zijn gecombineerd met een kunststoffen Greengridz blad in de kleur Rust Brown. Greengridz is een duurzaam materiaal dat onder andere gemaakt wordt van oude werkbladen. Dus niet alleen heel mooi werkblad, maar ook nog eens duurzaam. De koperkleur van het werkblad komt terug in de kraan, welke ook koperkleurig is. Vaak wordt er voor dezelfde kleur kraan als spoelbak gekozen. De familie heeft dit net even anders gedaan, zij hebben gekozen voor een mat zwarte spoelbak. Deze combineert natuurlijk weer goed met de fronten.

Grafietzwarte keuken
Hoekkeuken
Moderne hoekkeuken
Greengridz werkblad

Hoekkeuken met een twist

De keuken bevindt zich in de hoek van de woning van de familie Jansen. Vaak wordt er dan gekozen voor een hoekkeuken, omdat dit de meest praktische opstelling voor deze ruimtes is. Ook de familie Jansen is voor een hoekkeuken gegaan, maar heeft hier nog een element aan toegevoegd: namelijk de losse hoge kast. Vanwege de deur is er in deze keuken geen ruimte voor een extra kastenwand, maar dus voor een losse hoge kast. Deze biedt uitkomst om onder andere de koelkast en de oven in te plaatsen!

Laat je inspireren

Wil je graag inspiratie opdoen voor jouw nieuwe keuken? Breng dan eens een bezoek aan een van onze keukenwinkels. We hebben daar allerlei keukens opgesteld staan welke voorzien zijn van verschillende kleuren en materialen. Je kunt zelf in alle rust rondkijken, maar een van onze adviseurs staat ook voor je klaar om al onze keukens te laten zien. Zien we je snel bij een van onze winkels?

Plan jouw adviesafspraak

Moderne grafietzwarte keuken