Luxe en moderne keuken familie Keesman

De familie Keesman heeft deze prachtige keuken uitgezocht bij Kitchen4All Dronten. De keuze voor verschillende kleuren fronten geeft deze keuken een luxe en moderne uitstraling.

Deze keukenopstelling bestaat uit een hoge kastenwand in combinatie met een kookeiland. Waar er vaak gekozen wordt voor één kleur fronten, heeft deze familie ervoor gekozen om de kastenwand een andere kleur te geven dan het kookeiland. De fronten van de kastenwand hebben de kleur grafietzwart ultramat, welke gecombineerd zijn met de Alpin White fronten van het eiland. Een mooie, contrasterende combinatie die voor een luxe en moderne uitstraling zorgt. De zwarte kleur van de kastenwand zie je wel terugkomen in het kookeiland, de kokendwaterkaan en de spoelbak hebben beide een zwarte kleur.

Keuken Dronten
Keuken Lelystad

Stijlvol én praktisch

De keuken heeft niet alleen een luxe en moderne uitstraling, maar is ook nog eens heel praktisch. Zo zorgt de keuze voor de hoge kastenwand ervoor dat de apparatuur ingebouwd kan worden. De koel-vriescombinatie is bijvoorbeeld in de kastenwand geplaatst en voorzien van een paneeldeur, waardoor deze netjes is weggewerkt. Daarnaast biedt een kastenwand natuurlijk veel opbergmogelijkheden, zo hou je je keuken netjes en opgeruimd. Maar ook het kookeiland biedt een aantal praktische voordelen. Het eiland is namelijk voorzien van kasten, waardoor ook daar extra opbergruimte is gecreëerd. Ook is er gekozen voor een keukenbar. Zo heb je niet alleen extra zitplekken, maar kunnen je gasten je ook gezelschap houden tijdens het koken.

Meer keukeninspiratie opdoen?

Ben je er na het zien van deze keuken over uit dat jouw keuken aan vervanging toe is? Op onze website vind je nog veel meer opgeleverde keukens, in alle kleuren, stijlen en voor alle budgetten. Ook hebben we blogs geschreven over de laatste tips en trends. Wil je liever de keukens in het echt komen bekijken? Bezoek dan eens een van onze winkels. Je vindt daar diverse keukenopstellingen, waardoor er altijd wel een is die bij je past. Zien we je snel?

Maak een vrijblijvende afspraak