Moderne grafietzwarte keuken familie Kielstra

De familie Kielstra uit Zevenaar heeft deze moderne keuken uitgezocht bij Kitchen4All Zevenaar. Zij hebben gekozen voor een combinatie van grafietzwart en betonlook waardoor de moderne uitstraling ontstaat.

Met deze keukenopstelling heeft de familie zo optimaal mogelijk gebruik gemaakt van de ruimte. De L-keuken past perfect in de hoek van de ruimte. Om nog wat extra opbergruimte te creëren is er aan de andere zijde naast de deur een hoge kast geplaatst. Het korte deel van de opstelling is voorzien van bovenkasten welke net wat minder diep zijn dan de andere kasten. Dit zorgt ervoor dat de keuken wat ruimer en lichter oogt. Daarnaast is deze zijde voorzien van een hoge kast, welke de ideale plek is om de koelkast in te plaatsen.

Moderne grafietzwarte keuken
Grafietzwarte moderne keuken

Grafietzwarte keuken

Deze keuken lijkt misschien zwart, maar is net een tintje lichter. De familie heeft namelijk gekozen voor fronten in de kleur Grafietzwart. Dit is dus een kleur die net wat lichter en zachter is dan zwart. Het voordeel daarvan is, dat de gehele keuken daardoor wat lichter oogt. Grafietzwart biedt dus een goede optie wanneer je wel graag een donkere keuken wil, maar zwart toch wat te donker vindt. De grafietzwarte fronten zijn gecombineerd met een kunststoffen werkblad in de kleur Decor Beton wit. Een prachtige combinatie die voor een strakke en moderne stijl zorgt. Om de moderne stijl nog wat te versterken heeft de familie gekozen voor een mat zwarte spoelbak en kokendwaterkraan.

Praktische keukenaccessoires

Een keuken maak je helemaal af met accessoires. Je hebt natuurlijk stijlvolle accessoires waarmee je vooral sfeer creëert, maar we bieden bij Kitchen4All ook een aantal praktische accessoires. Zo heeft de familie Kielstra gekozen voor een bestekbak en een inbouwprullenbak. Twee accessoire die het gebruik van de keuken net even wat makkelijker maken!

Hoge kast L-keuken
Hoge kasten keuken
L-keuken

Plan jouw adviesafspraak

Zou je graag meer willen weten over de mogelijkheden voor jouw nieuwe keuken? Plan dan een vrijblijvende afspraak bij een van onze keukenwinkels. Daar staan onze adviseurs voor je klaar die je graag voorzien van advies en informatie. Omdat de afspraak vrijblijvend is, zit je dus nergens aan vast. We zetten de koffie vast voor je klaar.

Maak een afspraak