Houtlook keuken familie Koorn

Deze houtlook keuken is opgeleverd bij de familie Koorn uit Kampen door Kitchen4All Dronten. De houtlook fronten zorgen voor een prachtige landelijke keuken uitstraling.

De familie Koorn heeft gekozen voor prachtige houtlook fronten in de kleur Old Forest Oak Brushed. Deze zijn gecombineerd met het composieten werkblad in de kleur Raven Honed. Gekozen is voor een semi-greeploze keuken met greeplijsten, hierdoor krijgt deze landelijke keuken een moderne uitstraling. De kraan en spoelbak hebben een zwarte kleur en passen daardoor perfect bij het donkere werkblad. De familie heeft gekozen voor een onderbouw spoelbak, hierbij wordt de spoelbak onder het werkblad geplaatst. Dit zorgt voor een strak geheel! Alle apparatuur, waaronder de oven met stoomfunctie en warmhoudlade, is van het merk Siemens. Boven de kookplaat is een plafondunit geplaatst, waardoor de afzuigkap netjes is weggewerkt.

Landelijke keuken Kampen
Landelijke keuken
Opgeleverde houtlook keuken

Parallel keuken

De opstelling van de keuken bestaat uit een hoge kastenwand en een recht keukenblok. Omdat deze elementen tegenover elkaar zijn geplaatst, ontstaat er een parallel keuken. Het grote voordeel van deze opstelling is dat je de ruimte optimaal kunt benutten. Een parallel keuken neemt, over het algemeen, minder ruimte in dan een hoekkeuken of een U-keuken. Deze familie heeft gekozen voor een parallel opstelling bestaande uit een hoge kastenwand en een recht keukenblok. In de hoge kastenwand zit een nis die voorzien is van een werkblad. Zo kun je bijvoorbeeld even snel je warme gerecht wegzetten of de oven open doen zonder dat je je handen vol hebt.

Laat je adviseren

Ben je op zoek naar een nieuwe keuken en zou je hier graag advies over willen ontvangen? Kom dan gerust eens naar een van onze winkels. Deze zitten door heel Nederland, waardoor er altijd wel een in de buurt is. Onze deskundige adviseurs staan in onze winkels voor je klaar en voorzien je graag van advies. Daarnaast kun je natuurlijk ook in alle rust inspiratie opdoen voor je nieuwe keuken. De koffie staat voor je klaar!

Maak een vrijblijvende afspraak

Houtlook keuken Kampen
Kastenwand keuken
Parallel keuken Kampen