Strakke blauwe keuken familie Lap

De familie Lap uit Zevenaar heeft deze strakke moderne keuken uitgezocht bij Kitchen4All Zevenaar. Waar er bij een strakke keuken vaak voor zwarte fronten gekozen wordt, heeft de familie gekozen voor Fjordblauwe fronten met een prachtige keuken als resultaat.

Je zou het haast niet zeggen, maar de fronten van deze keuken hebben dus een Fjordblauwe kleur. Dit is een prachtige donkere kleur met een subtiele uitstraling, perfect dus voor een strakke moderne keuken! De blauwe fronten zijn gecombineerd met kunststoffen werkblad in de kleur Decor Leisteen Grijs. Daarnaast heeft de familie gekozen voor een houtlook keukenbar, welke de keuken een kleine speelse touch geeft. Om de moderne stijl van de keuken te versterken is er gekozen voor een rvs-spoelbak en kokendwaterkraan.

Hoge kastenwand u-opstelling
Moderne keuken
U-opstelling met bar
Strakke moderne keuken

Praktische U-opstelling

Wanneer je een nieuwe keuken gaat uitzoeken, wil je dat deze niet alleen mooi maar ook praktisch is. Een van de elementen die een keuken praktisch maakt is de keukenopstelling. De familie Lap heeft gekozen voor een U-keuken, welke een net wat andere indeling heeft dan gebruikelijk. Er is namelijk gekozen voor een L-opstelling met twee hoge kasten en daar is een keukenbar aan toegevoegd. Hierdoor ontstaat dus de U-vorm van de keuken. De hoge kasten hebben als voordeel dat je er heel eenvoudig je apparatuur in kunt laten bouwen. Zo heeft de familie ervoor gekozen om de koel-vriescombinatie en de combi-oven in de kasten te laten plaatsen.

Met een nieuwe vloer maak je de keuken af

De uitstraling van de keuken wordt niet alleen bepaald door de kleuren en materialen van de keuken zelf, maar ook door de vloer van de keuken. Daarom bieden we bij Kitchen4All ook pvc-vloeren aan, want hiermee maak je je keuken helemaal af. De familie Lap is gegaan voor een prachtige grijze pvc-vloer die de strakke uitstraling van de keuken helemaal afmaakt.

Fjordblauwe keuken

Laat je inspireren

Wil je graag nog wat meer inspiratie opdoen voor jouw nieuwe keuken? Dan ben je bij Kitchen4All aan het goede adres! We bieden in onze keukenwinkels namelijk allerlei keuken inspiratie. Er staat een divers assortiment aan keukens opgesteld, welke allemaal voorzien zijn van een andere kleur, stijl en materiaal. Daarnaast worden deze keukens regelmatig vervangen, waardoor we je altijd de laatste trends kunnen laten zien. Maak dus snel een afspraak en kom langs!

Plan een vrijblijvende afspraak