Opgeleverde keuken familie Neijenhuis

Hier doen we het voor! Wat heeft Kitchen4All Doetinchem een fantastische keuken bij de familie Neijenhuis in Herwen opgeleverd. Gelukkig zijn de eigenaren ook ontzettend blij met resultaat en ze hebben een prachtige recensie op Qasa achtergelaten.

De zwart witte keuken is een gedurfde keuze en laat gevoel voor stijl en klasse zien. Het is moderne woonkeuken geworden dat perfect past bij de sfeer van de rest van het huis. De easytouch fronten zijn in de kleur grafietzwart ultramat. Het werkblad met marmerlook van ruim 4 meter is in gemaakt van TopLaminaat. Dit is eenvoudig in onderhoud en heeft een strakke uitstraling. De achterzijde van de keuken heeft een mooie kastenwand met lekker veel opbergruimte. Het is een luxe keuken met mooie details. Zo is er onder andere gekozen voor een Quooker Cube, deze geeft kokend, gekoeld én bruisend water! De keuken heeft een handige grote zwarte spoelbak. De koelkast, 2 ovens, vriezer en vaatwasser zijn van Pelgrim. De glaskeramische kookplaat met ingebouwde afzuiging is van Elica.


“Droomkeuken”

DOOR ROY & ROY |

29 DEC 2020 | WINKEL DOETINCHEM

Wij hebben onze droomkeuken bij Mark uitgezocht .. Wij kwamen in Doetinchem binnen en werden super ontvangen .. Samen met Mark al onze wensen doorgesproken en hij dacht goed mee .. Samen tot een fantastische keuken met een kookeiland van 4 meter gekomen met alles erop en eraan .. Wij zijn blij met de indeling en alle keuzes die wij samen met Mark hebben gemaakt .. Ook de communicatie was super fijn met Mark, als er iets was dan was hij altijd bereikbaar .. Dit vinden wij erg belangrijk .. Ook de keukenmontage door Ronald is prettig verlopen .. In twee dagen tijd heeft hij de keuken neergezet .. Conclusie, als je een keuken wilt samenstellen en kopen doe dit dan bij Mark .. In de toekomst gaan wij zeker weer naar hem toe en wij raden andere mensen hem zeker aan ..

Plan jouw afspraak

Marmerlook werkblad
Moderne keuken
Woonkeuken
Zwart witte keuken