Houtlook parallel keuken familie Rensen

De familie Rensen uit Arnhem heeft samen met Kitchen4All Zevenaar deze parallel keuken samengesteld. De keuze voor houtlook fronten geeft de keuken een prachtige landelijke uitstraling.

De parallel opstelling is voor vele ruimtes geschikt en biedt verschillende voordelen. We snappen dan ook wel dat de familie hiervoor gekozen heeft. Een van de voordelen van deze opstelling is de opbergruimte die het met zich meebrengt. De familie heeft nog eens extra ruimte gecreëerd door te kiezen voor een hoge kastenwand en hoge kasten. De kastenwand is ingebouwd waardoor het geheel strak en ruimtelijk oogt. Het laatste deel is wat smaller en daarnaast voorzien van een werkblad. Daardoor ontstaat er een leuke plek voor een koffiehoekje!

Hoge kast keuken
Landelijke keuken
Houtlook keuken

Landelijke combinatie

De volledige keuken is voorzien van houtlook fronten in de kleur Decor Eiken San Remo, een lichte eik kleur. De fronten zijn gecombineerd met een kunststoffen werkblad in de kleur Doleriet, welke een natuurlijke uitstraling heeft. Bovendien versterkt het werkblad de landelijke stijl van de keuken. Aan de combinatie zijn een Gun Metal spoelbak en kokendwaterkraan toegevoegd, deze passen er prachtig bij.

Zwarte apparatuur

Naast dat de keuken van voldoende opbergruimte is voorzien, is het ook van alle apparatuur voorzien. Een deel ervan, zoals de vaatwasser en koelkast zijn ingebouwd, wat voor een strak geheel zorgt. De andere apparatuur die wel zichtbaar is, de kookplaat, combi-ovens en afzuigkap, hebben een zwarte kleur. De keuze voor een zwarte kleur maakt het geheel helemaal af.

Koffiehoek keuken
Gun metal keuken
Zwarte keukenapparatuur
Parallel keuken

Maak jouw afspraak

Ben jij ook op zoek naar een nieuwe keuken? Kom dan eens naar een van onze keukenwinkels. Je vindt daar alles voor jouw nieuwe droomkeuken. We bieden er namelijk alle stijlen, kleuren én hebben keukens voor alle budgetten. Zo weten we zeker dat er altijd wel een keuken is die helemaal bij je past.

Maak een afspraak