Moderne U-keuken familie Roverts

Deze ruime u-keuken is door Kitchen4All Zevenaar opgeleverd bij de familie Roverts uit Pannerden. Een prachtig modern plaatje!

De moderne uitstraling van deze keuken wordt gecreëerd door de combinatie van de donkere kleuren, strakke lijnen en de keuze voor een greeploze keuken. De fronten hebben de kleur Decor Nero Eiken en zijn voorzien van een houtstructuur. Deze zijn gecombineerd met een composieten werkblad in de kleur Easy Clay. De houtlook keukenbar heeft de kleur Decor Endgrain Oak. De familie heeft ervoor gekozen om ook wandplanken aan de keuken toe te voegen, deze hebben dezelfde kleur als de keukenbar. Een prachtige toevoeging aan de keuken! Het zwart van de fronten komen terug in de kokendwaterkraan en de spoelbak. De keuze om het zwart terug te laten komen, zorgt voor een mooie eenheid in deze ruimte.

Ruime U-keuken
Keukeninspiratie
Moderne keuken
Keukenapparatuur

Ruime keukenopstelling

De familie Roverts heeft voor een U-keuken met keukenbar gekozen. Een praktische, maar ook speelse opstelling. Zo creëer je met een U-keuken veel opberg- en werkruimte. De keukenbar zorgt voor extra zitplekken, zo kunnen bijvoorbeeld huisgenoten gezellig aanschuiven terwijl je zelf aan het koken bent. Ook de hoge kastenwand is een prachtige én praktische toevoeging aan de keuken. Niet alleen de oven is daarin geplaatst, ook de koel-vriescombinatie, waardoor deze netjes weggewerkt is.

Op zoek naar keukeninspiratie?

Wil jij jouw keuken gaan vervangen en zou je graag wat meer inspiratie op willen doen? Kom dan gerust eens naar een van onze keukenwinkels bij jou in de buurt. Je vindt daar een ruim assortiment aan keukenopstellingen in verschillende kleuren, stijlen en materialen en dat voor ieder budget. Zo kunnen we voor iedereen een keuken bieden.

Vind jouw Kitchen4All winkel

Ruime moderne keuken
Keukenbar