Witte keuken familie Rozeboom

De familie Rozeboom uit Kampen heeft deze witte hoogglans keuken samen met Kitchen4All Genemuiden gerealiseerd. De combinatie van het donkere werkblad en de witte fronten zorgen voor een strakke en tijdloze uitstraling!

Er is door de familie voor een rechte keukenopstelling met daarnaast een hoge kastenwand gekozen. De gehele keuken is voorzien van fronten in de kleur Alpin wit glans. Op het keukenblok is een TopCore werkblad geplaatst in de kleur Starling en vormt een mooie combinatie met de witte fronten. De familie heeft ervoor gekozen om de kastenwand in te laten bouwen, wat voor een strakke uitstraling zorgt. De strakke uitstraling wordt versterkt door de keuze voor een greeploze keuken. Voor het gebruikersgemak is een deel van de keuken voorzien van greeplijsten, deze zijn van rvs. Ook de spoelbak en de kraan zijn van rvs, dit creëert eenheid in de ruimte.

Een praktische inrichting

Naast dat je nieuwe keuken mooi moet zijn, wil je natuurlijk ook dat deze praktisch is ingericht. De keuken van de familie Rozeboom is daar een goed voorbeeld van. Zo is ervoor gekozen om de oven op armhoogte te plaatsen, waardoor je niet hoeft te bukken als je bijvoorbeeld een gerecht uit de oven haalt. Daarnaast is er een plafondunit geplaatst, waardoor de afzuigkap netjes in het plafond is weggewerkt. Naast dat dit voor een strakke uitstraling zorgt, hoef je in deze keuken dus niet bang te zijn dat je je hoofd stoot aan de afzuigkap. Zowel de afzuigkap als de oven en de andere apparatuur in deze keuken zijn van het merk Pelgrim. Ook de praktische voordelen van de kastenwand mogen niet onbenoemd blijven. Het grootste voordeel is de extra opbergruimte die ermee gecreëerd wordt. Daarnaast is de koelkast in de kastenwand geplaatst, waardoor deze netjes is weggewerkt en de strakke uitstraling van de keuken behouden blijft.

Opgeleverde keuken Kampen
Witte keuken Kampen

Tevreden klanten

Via Qasa heeft de familie een review geplaatst over het aankoopproces van hun nieuwe keuken. Zou je graag meer over de ervaringen van onze klanten willen lezen? Bekijk dan eens qasa.nl!

“Onze derde keuken al van Lamco de Vries! Vanaf de eerste afspraak in de showroom tot de oplevering van een fantastische klantvriendelijkheid en een eerlijk advies! P.s. dit geldt ook voor de badkamer en vloer!”

Ben je ook op zoek naar een nieuwe keuken? Kom dan gerust eens naar een van onze winkels. Daar staan onze deskundige adviseurs voor je klaar om je te voorzien van advies. Daarnaast kunnen zij een 3D-ontwerp van je nieuwe keuken voor je maken. Zo weet je precies hoe deze eruit komt te zien. Samen gaan we op zoek naar jouw nieuwe keuken!

Vind jouw Kitchen4All winkel