Opgeleverde keuken familie Vaartjes

De familie Vaartjes vond het tijd voor een nieuwe keuken, en wat voor keuken! Op het eerste oog is het al een prachtige keuken, maar wanneer je goed kijkt zie je dat er veel interessante keuzes zijn gemaakt. Heb jij het accessoire op het aanrecht bijvoorbeeld al opgemerkt? We nemen je mee door deze prachtige luxe keuken die is opgeleverd door Kitchen4All Hoogeveen, en hopen dat je net zo van het resultaat geniet als wij!

Black is the new black

Dat zwart een kleur is die niet meer weg te denken is in het interieur, bewijst deze keuken door en door. De fronten in de kleur Sherwood Black stralen een prachtige luxe sfeer uit, aangevuld door de antracieten staafgrepen. Het werkblad is een prachtig blad van grafiet, in de kleur Dark Pearl Riverwashed. Deze combinatie creëert een natuurlijke maar moderne look, die de familie prachtig heeft afgekleed met een strakke hanglamp en stijlvolle barstoelen.

Kitchen4All keuken familie Vaartjes
Kastenwand zwarte keuken

Veel opbergruimte

De ruimte is optimaal benut door de keukenopstelling. De hoge kastenwand in combinatie met het schiereiland creëert namelijk een zee aan werk- én opbergruimte. In de kastenwand zijn een oven, een espressokoffieautomaat, een koelkast én een volledige vriezer geplaatst. Ook is onder de oven ruimte gecreëerd voor een warmhoudlade, waarin gerechten uit de oven op temperatuur gehouden kunnen worden zonder dat ze aanbranden. Ideaal wanneer je bijvoorbeeld twee ovengerechten bereidt of je gerecht warm wil houden voordat het bezoek er is.

Hiernaast is er nog voldoende ruimte in de kast beschikbaar om potten, pannen en andere keukenproducten in op te slaan. Maar ook in het (schier)kookeiland is er ruimte gecreëerd. Naast dat deze is voorzien van een mooi ingebouwde vaatwasser, zijn ook hier kasten ingebouwd. Aan opbergruimte dus zeker geen gebrek in deze keuken! Een mooi voordeel hiervan is dat het aanrechtblad niet snel vol zal komen te staan, waardoor de keuken nog beter tot z’n recht komt.

Een luxe keuken

We noemden net al de oven en espressokoffieautomaat. Beide zijn van het merk Siemens en voorzien van de nieuwste technologie. De oven functioneert hiernaast ook als magnetron, waardoor ook simpele maaltijden of maaltijden van de vorige dag snel opgewarmd kunnen worden.

Hiernaast is de keuken voorzien van een inductiekookplaat met ingebouwde afzuiging, waardoor een losse afzuigkap niet nodig is. Zeker bij een (schier)kookeiland geeft dit een mooi, strak beeld. En als je bij het koken een recept op je telefoon volgt, kun je deze gemakkelijk opladen via de ingebouwde backflip usb-lader, die zich midden op het aanrechtblad bevindt. Ook handig voor gasten die aan de bar zitten. Om het plaatje compleet te maken heeft de familie ook gekozen voor een mat zwarte Quooker kraan waaruit direct kokend water komt, met bijpassende zeeppomp. Zo zijn een waterkoker en zeeppomp overbodig – nog meer werkruimte dus!

Zwarte kraan
Luxe zwarte keuken
Inbouw koffiezetapparaat keuken
Inbouwoven zwarte keuken

Ook een luxe keuken?

Krijg jij al helemaal zin om in zo’n keuken te gaan koken? Wij in elk geval wel! Als jouw keuken aan vervanging toe is, kan je vrijblijvend een adviesgesprek inplannen bij een van onze winkels. Onze adviseurs bekijken jouw ruimte en inventariseren jouw wensen, waarop we een keuken helemaal voor jou op maat ontwerpen. Vanaf het gratis 3D-ontwerp tot aan de montage van jouw nieuwe keuken kan je alles aan ons overlaten. We zien je graag binnenkort bij een van onze winkels!

Plan jouw gratis adviesgesprek