Stijlvolle keuken in het grijs bij familie van Arkel

Deze grijze keuken van de familie van Arkel is opgeleverd door Kitchen4All Harderwijk. De familie heeft gekozen voor een leisteen look front, wat voor een prachtige uitstraling zorgt.

De familie heeft gekozen voor een L-keuken met aan beide uit eindes een hoge kast. Daar hebben zij een klein losstaand keukenblok aan toegevoegd, waardoor er ruimte is voor een koffiehoek. Doordat de familie voor twee hoge kasten heeft gekozen, is er niet alleen extra ruimte gecreëerd, maar is er ook ruimte om de koelkast in te bouwen. De gehele keuken is voorzien van dezelfde fronten, werkblad en grepen wat zorgt voor een prachtig geheel. Deze combinatie bestaat uit fronten in de kleur Decor Leisteen grijs, een kunststoffen werkblad met de kleur Decor Schiefer Steengrijs en rvs grepen. De spoelbak en de kraan zijn ook van rvs, waardoor deze prachtig combineren met de grepen.

Hoekkeuken
Ruime L-keuken
L-keuken

Pvc-vloer

Waar veel mensen niet bij stil staan bij de aankoop van een nieuwe keuken, is dat de vloer een grote invloed heeft op de uitstraling van de keuken. Het kan dus zijn dat de huidige vloer niet goed past bij de stijl van je nieuwe keuken. Maar ook als je de opstelling van de keuken gaat veranderen, is de kans aanwezig dat je de vloer moet vervangen. Deze wordt namelijk niet altijd doorgelegd onder de keuken. De familie van Arkel heeft er ook voor gekozen de vloer te vervangen. Ze zijn gegaan voor een prachtige houtlook pvc-vloer. Om in de woonkamer en keuken een geheel te creëren, is de vloer ook in de woonkamer doorgelegd.

Op zoek naar een nieuwe keuken?

Is jouw keuken ook aan vervanging toe? Maak dan gerust een afspraak bij een van onze keukenwinkels. Onze deskundige adviseurs helpen je daar graag bij het samenstellen van je nieuwe keuken. We ontzorgen je tijdens het gehele proces. Zo hoef jij je nergens zorgen om te maken en kun je gaan genieten van je nieuwe keuken.

Maak een vrijblijvende afspraak

Keukenblok
Keukenvloer