Luxe moderne keuken familie van de Berg

Kitchen4All Dronten heeft deze prachtige keuken opgeleverd bij familie van de Berg uit Harderwijk. De combinatie van donkere fronten, het lichte werkblad en de zwarte apparatuur geven deze keuken een luxe en moderne look.

De familie heeft gekozen voor een open woonkeuken. De keukenopstelling bestaat uit een hoge kastenwand en een ruim kookeiland met keukenbar met vier zitplekken. Er kan dus gezellig gedineerd worden aan de keukenbar. Het voordeel van de hoge kastenwand is natuurlijk dat er veel extra opbergruimte wordt gecreƫerd. Maar het brengt nog een voordeel met zich mee, de oven en het koffieapparaat zijn namelijk op armhoogte ingebouwd. Zo kun je er altijd goed bij en hoef je niet te bukken.

Kookeiland met bar
Woonkeuken
Ruime leefkeuken

Stijlvolle combinatie

De volledige keuken is voorzien van prachtige donkere fronten in de kleur Zwart Supermat. De fronten hebben dus een hele matte finish, wat voor een luxe uitstraling zorgt. Dit is gecombineerd met een composieten werkblad in de kleur Easy White. Het zwart van de fronten komt ook terug in de kraan en de spoelbak, beide hebben een zwarte kleur. Hierdoor ontstaat er eenheid in de keuken en blijft de moderne sfeer behouden. De keuze voor volledig zwarte apparatuur maakt deze luxe en moderne keuken helemaal af.

Keukeninspiratie opdoen?

Is jouw keuken aan vervanging toe en zou je graag inspiratie op willen doen? Bekijk dan eens onze andere opgeleverde keukens bij onze klanten. Niet alleen kun je je dan laten inspireren door de verschillende kleuren, materialen en stijlen. Je kunt daarbij ook goed zien dat al onze keukens maatwerk zijn. Wil je liever in een van onze winkels inspiratie op willen doen? Dat kan natuurlijk ook! Je vindt daar een ruim assortiment aan keukenopstellingen, voorzien van verschillende kleuren, materialen en stijlen. We hebben dus voor iedereen wel een droomkeuken!

Plan jouw adviesgesprek

Luxe moderne keuken