Robuuste keuken van de familie van Loo

Kitchen4All Dronten heeft deze keuken opgeleverd bij de familie van Loo uit Wezep. De unieke donkere fronten in combinatie met het lichte werkblad zorgen voor de robuuste sfeer en uitstraling van de keuken.

De fronten van deze keuken hebben de kleur Sherwood Flamed en hebben een unieke uitstraling. Op de fronten zijn vintage beugelgrepen geplaatst, welke perfect passen bij de robuuste uitstraling van de fronten. Het composieten werkblad in de kleur Clamshell maakt deze keuken helemaal af. Om eenheid te creƫren heeft ook de composieten achterwand de kleur Clamshell. Deze familie laat zien dat je moderne elementen prima kunt laten terugkomen in een robuuste keuken. Zij hebben gekozen voor een zwarte kokendwaterkraan en een zwarte spoelbak.

Voorzien van moderne apparatuur

Keukenapparatuur is natuurlijk onmisbaar in je nieuwe complete keuken. Ook hierbij laat de familie zien dat je voor moderne apparatuur kunt kiezen, zonder dat de robuuste uitstraling van de keuken verloren gaat. Zo hebben zij gekozen voor een inbouw afzuigkap en hier een prachtige schouw omheen geplaatst. De inductiekookplaat heeft maar liefst vijf kookzones, ideaal voor een kookliefhebber! De oven bevat een stoomfunctie, waardoor ook deze zeer geschikt is om heerlijke gerechten op tafel te zetten.

Hoekkeuken
Inductiekookplaat
Keuken Wezep
Stoomoven
Opgeleverde keuken Dronten
Nostalgische keuken

Nieuwe vloer

Een nieuwe keuken heeft natuurlijk veel invloed op de stijl en sfeer van je interieur. Het kan voorkomen dat de vloer daarom niet bij je nieuwe keuken past of de opstelling veranderd waardoor er een nieuwe vloer in moet. Deze familie heeft ook gekozen voor een nieuwe tegelvloer in een prachtige grijze kleur, welke is gerealiseerd door Sani4All. Je kunt dus bij ons terecht voor het volledige totaalplaatje. Wij zijn er immers om je te ontzorgen! Ben je ook op zoek naar een nieuwe keuken? Maak dan snel een afspraak bij een van onze winkels om kom spontaan langs. Onze winkels bevinden zich door heel Nederland, waardoor er altijd wel een in de buurt is. Zien we je snel?

Vind jouw Kitchen4All winkel