Lichte moderne keuken familie van Wijk

De familie van Wijk heeft deze prachtige lichte keuken samen met Kitchen4All Zevenaar gerealiseerd. De keuze voor de zandkleurige fronten maakt van deze keuken een trendy en modern geheel.

De keuken bestaat uit twee delen die tegenover elkaar zijn geplaatst waardoor er een parallel opstelling ontstaat. Het schiereiland is wat korter dan het rechte deel, waardoor de keuken ruimtelijk en open oogt. Het rechte deel is voorzien van een hoge kast, waar de combi-oven en koelkast in zijn geplaatst. Daarnaast is er gekozen om een bovenkast te plaatsen, wat een klepkast is. Hierdoor creƫer je wat meer opbergruimte, zonder dat het direct erg vol oogt.

Parallel keuken
Parallel keuken met schiereiland
Lichte keuken
Hoge kast keuken

Moderne combinatie

Beide delen van de keuken zijn voorzien van fronten in de kleur Zand. Dit is op het moment een echte trendkleur. Deze lichte fronten zijn gecombineerd met kunststoffen werkbladen in de kleur Decor Leisteen Grijs. Dit is een wat donkerder blad, wat voor een mooi contrast zorgt. Het donkere komt ook terug in de greeplijsten, welke een zwarte kleur hebben. Ook de spoelbak en de kraan hebben een mat zwarte kleur. De combinatie van de donkere accenten en de lichte fronten zorgen voor de moderne uitstraling van de keuken.

Details van de keuken

Deze keuken is voorzien van verschillende details. Zo is er onder de bovenkast ledverlichting geplaatst. Zo is je werkblad altijd goed verlicht, wat natuurlijk fijn is tijdens het koken. Daarnaast is er in een van de lades een bestekbak geplaatst. Deze heeft dezelfde afmeting als de lade, waardoor de bak perfect past en er bijvoorbeeld niet snel wat tussen kan vallen.

Lichte moderne keuken

Maak een vrijblijvende afspraak

Wil jij graag weten wat de mogelijkheden voor jouw keuken zijn? Maak dan via onderstaande knop eenvoudig een vrijblijvende afspraak. Je wordt in de winkel ontvangen door onze ervaren en deskundige adviseurs. Zij voorzien je graag van informatie en advies. Ook gaan ze samen met jou je nieuwe droomkeuken samenstellen.

Maak jouw afspraak