Luxe marmerlook keuken familie Ziel

Kitchen4All Almere heeft deze prachtige keuken op mogen leveren bij de familie Ziel. De combinatie van de donkere kleuren en het lichte marmerlook blad geeft deze keuken een luxe uitstraling.

De familie heeft gekozen voor een opstelling die bestaat uit drie delen, namelijk een kastenwand, kookeiland en een klein recht blok. Bij het kookeiland is er bovendien gekozen voor een keukenbar. De ruimte heeft best een aparte vorm en met deze opstelling is daar optimaal gebruik van gemaakt.  Bovendien heb je in deze keuken alle ruimte om de lekkerste gerechten op tafel te zetten.

Marmerlook keuken
Unieke opstelling
Antracieten keukenapparatuur
Luxe marmerlook keuken

Luxe geheel

De kastenwand is voorzien van fronten in de kleur Taupe Grijs en zijn gecombineerd met de donkere fronten in de kleur Eiken Nero die op het eiland en het rechte blok zijn geplaatst. De donkere fronten hebben een houtlook wat de keuken net dat beetje extra geeft. De keuken is voorzien van een prachtig composieten marmerlook werkblad in de kleur Clovely Polished. Op het eiland is het werkblad ook op de wanden geplaatst, wat voor een unieke en luxe uitstraling zorgt. De keuze voor een goudkleurige spoelbak en kokendwaterkraan maken het luxe geheel helemaal af.

Keuken voor een echte kookliefhebber

Naast dat je in deze keuken alle ruimte hebt om te koken, is de keuken ook van alle apparatuur voorzien om heerlijk gerechten te maken. Op het eiland is een kookplaat met geïntegreerde afzuiging geplaatst. In de kastenwand bevinden de luxe stoomoven en combi-oven zich. Waar er vaak voor zwarte apparatuur gekozen wordt, heeft de familie hier gekozen voor ovens in een Antraciet kleur. Hierdoor passen ze goed bij de kleur van de kastenwand. In zo’n keuken mag de wijnklimaatkast natuurlijk niet ontbreken!

Maak een vrijblijvende afspraak

Wil je graag weten welke mogelijkheden er zijn voor jouw nieuwe keuken? Je kunt eenvoudig een vrijblijvende afspraak maken bij een van onze keukenwinkels. Onze winkels bevinden zich door heel Nederland. Hierdoor is er altijd wel eentje bij je in de buurt. In onze winkels staan onze adviseurs klaar om jou te helpen en je te voorzien van advies. We zetten de koffie voor je klaar!

Plan een afspraak

Goudkleurige kraan
Wijnklimaatkast
Kastenwand keuken