Opgeleverde keuken Gaanderen

Zwarte keukens zijn de trend op dit moment. Als je bang bent dat een zwarte keuken saai en somber is, bewijst deze keuken dat dit absoluut niet het geval hoeft te zijn. Door een slimme opstelling, mooie materialen en luxe apparaten is er een fijne leefkeuken gecreëerd. Deze keuken is gekocht bij Kitchen4All Doetinchem. Niet alleen wij vinden dit een prachtige keuken geworden, ook de familie geniet volop van de ruimte.

Donkere keukens zijn dé trend, ze zorgen voor een unieke uitstraling en zijn de absolute eyecatcher van de ruimte. Wat als eerste opvalt is het fantastische composieten marmerlook keuken met werkblad. Het suede mat afwerkte werkblad past perfect bij de grafiet zwart ultramatte fronten. Het schiereiland is perfect afgewerkt door een bijpassende vormwand. In de keuken zijn luxe keukenapparaten van Atag gekozen. In het schiereiland is een kookplaat met geïntegreerde afzuiging geplaatst. De vlak ingebouwde kookplaat mat zwart glasplaat van de kookplaat geeft een luxe uitstraling. Voor de rest zit er in de keuken onder andere een handige multifunctionele oven met volwaardige stoomfunctie in één. Mooi detail in deze keuken: er is gekozen voor een aparte koffiehoek. Het werkblad en onderkasten in de nis zijn op maat gemaakt. De designlampen passen perfect bij de moderne stijl van de keuken en maken de keuken compleet.

Opgeleverde keuken Gaanderen
Schiereiland
Silestone werkblad

Silestone werkblad

Silestone is gemaakt van kwartscomposiet, een stijlvol materiaal dat veel voor werkbladen in de keuken wordt gebruikt. De unieke eigenschappen maken dat dit materiaal bestand is tegen vrijwel alle omstandigheden. Silestone is verkrijgbaar in meer dan 50 verschillende kleuren in drie afwerkingen: suede voor een mat effect, gepolijst voor een glanzend effect en volcano voor een ruwer oppervlak. In deze keuken is gekozen voor een matte suede afwerking voor een extra luxe uitstraling.  Silestone is perfect voor werkbladen omdat het een een niet-poreus en vlekbestendig oppervlak heeft waardoor er geen vlekken in kunnen trekken. Het is gemaakt uit bijna volledig kwarts en daardoor is het krasbestendig. Kwarts is een van hardste mineralen die er zijn waardoor het werkblad zeer duurzaam is.

Schiereiland

Schiereiland geeft luxe uitstraling aan de ruimte en heeft een aantal praktische voordelen. Extra opbergruimte is een kookeiland dat aan 1 zijde vast zit aan de wand of keukenblok. Hierdoor ook ideaal om aansluitingen in te verwerken, wat bij een los kookeiland vaak om meer aanpassingen van de keuken vraagt.

Schiereiland
Keukeninspiratie

Keukeninspiratie

Weet je al precies wat de interieurstijl van je keuken gaat worden of wil jij je eerst laten inspireren? Op onze website vind je veel keukeninspiratie op, zo ontdek je welke stijl het beste bij jou past. Elke keuken is maatwerk en iedereen heeft andere wensen. De mogelijkheden zijn eindeloos en dat ook goed te zien in onze opgeleverde keukens bij onze klanten! Wil je de laatste trends in je keuken? Bekijk dan hier al onze blogs met de laatste keukentrends en laat je inspireren! Genoeg inspiratie opgedaan? Ga alvast zelf aan de slag met onze keukenplanner. Wij hebben een speciale tool waarin je zelf gemakkelijk jouw nieuwe keuken in 3D kunt ontwerpen. Hierin krijg je een goed beeld van jouw nieuwe keuken en zie je wat er allemaal mogelijk is.

Plan direct jouw afspraak