Moderne keuken met een stoere touch

Deze moderne keuken is opgeleverd door Kitchen4All Kaatsheuvel bij een familie uit Kaatsheuvel. De combinatie van de zwarte fronten en het betonlook werkblad zorgen ervoor dat deze moderne keuken een stoere touch krijgt.

De familie heeft gekozen voor een ruime keukenopstelling bestaande uit een recht keukenblok, een kookeiland én een kastenwand. De kastenwand is ingebouwd, wat de moderne uitstraling van de ruimte versterkt. Voor de volledige keuken is er gekozen voor fronten in de kleur Decor eiken Nero. Deze fronten zijn voorzien van een hout structuur, wat zorgt voor een robuust tintje. De fronten zijn gecombineerd met een betonlook werkblad. Vaak zien we dat er bij een zwarte keuken gekozen wordt voor een zwarte spoelbak en kraan. Deze familie heeft gekozen voor een rvs spoelbak en een zwarte Quooker, wat een prachtige combinatie is.

Zwarte keuken
Zwarte keuken Kaatsheuvel
Kastenwand keuken

Van alle gemakken voorzien

Naast dat deze keuken een prachtige uitstraling heeft, is de keuken van alle gemakken voorzien. Zo creëer je met deze opstelling veel werk- en opbergruimte en is er door de keuze voor een keukenbar gedacht aan extra zitplekken. Maar ook de keukenapparatuur biedt voldoende mogelijkheden. De familie heeft gekozen voor een oven en combi-oven, waardoor je twee gerechten tegelijk kunt maken. De inductiekookplaat van BORA is voorzien van geïntegreerde afzuiging, waardoor je geen afzuigkap boven de kookplaat hebt hangen. Ook aan de vaatwasser is gedacht, zo kan de familie na het koken eenvoudig de vuile vaat kwijt.

Inspiratie opdoen

Ben je op zoek naar een nieuwe complete keuken? Wil je ook graag een moderne keuken of kies je liever voor een andere stijl? In onze keukenwinkels vind je verschillende keukenopstellingen in alle kleuren, stijlen en maten. Je kunt dus in alle rust inspiratie komen opdoen. Zou je graag advies willen ontvangen over je nieuwe keuken? Dan kan dit natuurlijk ook, in onze winkels staan onze deskundige keukenadviseurs voor je klaar. Zij kunnen je niet alleen voorzien van advies, maar kunnen ook een 3D-ontwerp voor je maken. Zo weet je precies hoe je nieuwe keuken eruit komt te zien!

Bezoek een van onze winkels

Parallel keuken