Klassieke keuken met een kleurrijke touch

Deze hoekkeuken is opgeleverd door Kitchen4All Harderwijk bij een familie uit Ermelo. Waar het bij de een niet modern genoeg kan, kiest de ander liever voor klassiek. Ook deze familie is voor een klassieke uitstraling gegaan.

De klassieke uitstraling van de keuken ontstaat onder andere door de keuze voor de fronten met een raamoptiek, welke een witte kleur hebben. Deze fronten zijn gecombineerd met een composieten werkblad in de kleur Hydra Honed, welke perfect past bij de klassieke uitstraling. Het werkblad loopt deels door op de achterwand, waardoor je voorkomt dat de muur beschadigt. Het geheel wordt afgemaakt door de keuze voor titanium grepen. De kleurrijke touch zal je in deze keuken vast niet ontgaan zijn. De familie heeft zelf de unieke tegels aan het geheel toegevoegd. Er is een kleine toevoeging aan de ruimte gedaan, namelijk de Gunmetal kraan en spoelbak.

Klassieke keuken met kleurrijke touch
Composieten werkblad
Klassieke keuken

De L-opstelling

Deze hoekkeuken bestaat uit twee ongelijke delen, waardoor dit een zogeheten L-keuken is. Dit is een praktische opstelling die in vele ruimtes past. Je kunt deze opstelling namelijk makkelijk aanpassen aan de ruimte en is daardoor ook snel geschikt voor de wat kleinere keuken. Bovendien creƫer je er lekker veel opbergruimte mee, dat is natuurlijk ook niet geheel onbelangrijk. Wat je misschien opvalt is dat er in deze keuken niet voor bovenkasten gekozen is. Wel is er een hoge kast geplaatst, waar de oven en koelkast in zijn gebouwd. Zo is daar ook voldoende ruimte voor!

Praktische toevoegingen

De familie heeft gekozen voor een zwarte wandschouwkap, wat natuurlijk goed aansluit bij de klassieke stijl. Daarnaast is er een inductiekookplaat aan de keuken toegevoegd, want een keuken zonder kookplaat kan natuurlijk niet. Er is ook aan andere praktische toevoegingen gedacht. In twee van de lades is namelijk een bestekbak geplaatst. Het voordeel van onze bestekbakken is dat deze altijd precies in de lade passen, ideaal!

Op zoek naar een nieuwe keuken?

Is deze klassieke keuken waar je naar op zoek bent? Breng dan gerust eens een bezoek aan een van onze keukenwinkels. Je kunt daar in alle rust rondkijken en je laten inspireren. Onze adviseurs staan ook voor je klaar. Ze helpen je graag bij het samenstellen, ontwerpen en realiseren van jouw droomkeuken. Wie weet tot snel!

Maak een afspraak

Hoekkeuken
Klassieke L-keuken