Opgeleverde keuken Lelystad

In de ruime leefkeuken van de familie Boele uit Lelystad is een prachtige keuken geplaatst door Kitchen4All Dronten in een moderne uitbouw is er veel ruimte voor het kookeiland.

Een keuken met kookeiland verbindt de keuken met de woonkamer en brengt een ruimtelijke uitstraling aan de ruimte. Tijdens het koken blijf je in contact met familie en vrienden die gezellig aanschuiven dankzij de barkrukken die bij het kookeiland zijn geplaatst. In de ruime aanbouw van de familie Boele is de ruimte maximaal gebruikt. De ruimte is lekker licht door de vele ramen waardoor de keuken prachtig naar voren komt. Er is gekozen voor twee soorten fronten, steengrijs voor het kookeiland en stijlvolle supermat zwarte fronten voor de wandkasten. Dit geeft de keuken een luxe uitstraling. Doordat de kookplaat ingebouwde afzuiging heeft is er geen afzuigkap meer nodig. Ook is heeft de keuken een luxe kokend waterkraan van Quooker.

Opgeleverde keuken Lelystad
Moderne keuken
Kokend waterkraan

Kokend waterkraan

In deze keuken is een kokendwaterkraan van Quooker geplaatst. Een kokend waterkraan is een kraan waaruit ook kokend water komt. Een kokend waterkraan wordt aangesloten op een reservoir/boiler. Hierin wordt het water onder hoge druk elektrisch verwarmd tot een maximum van 110 graden Celsius. Wanneer je de kokend waterkraan wilt gebruiken dan slaat trouwens de boiler niet aan. Hierdoor hoeft het water niet door leidingen naar de kraan te lopen waardoor het relatief energiezuinig is.

Kookeiland

Een keuken wordt steeds meer gezien als het hart van een woning. Het is daarom niet zo gek dat we in steeds meer keukens een kookeiland zien, want dit brengt enorm veel sfeer mee in een huis. Een kookeiland geeft een luxe uitstraling aan de keuken en verbind de keuken met de rest van het huis. Door het kookeiland heb je lekker veel opbergruimte en mogelijkheden om een bar te creëren.

Kookeiland
Keukeninspiratie

Zwarte keuken

Er wordt steeds vaker voor een zwarte keuken gekozen. Hoe haal je het meeste uit een zwarte keuken? Mix and match diverse texturen en materialen om zo een speels effect te creëren. Kies bijvoorbeeld voor een marmeren werkblad in combinatie met matzwarte keukenkastjes. Door te combineren met diverse texturen en materialen, geef je een keuken een unieke look wat absoluut niet saai is. Wanneer je op zoek gaat naar zwart keukenapparatuur dan zijn er verschillende soorten apparatuur waar je uit kunt kiezen. Glanzend keukenapparatuur past perfect bij een moderne of een industriële woonstijl. Matzwarte apparaten komen juist weer goed tot zijn recht in een landelijk of minimalistisch interieur.

Plan een vrijblijvende afspraak