Luxe design keuken

Kitchen4All Beuningen heeft bij een familie uit Amsterdam deze prachtige design keuken opgeleverd. Door de stijlvolle combinatie van kleuren en materialen ontstaat de luxe design uitstraling. En zeg nou zelf, we kunnen deze keuken gerust een plaatje noemen!

Waar een keuze voor contrast soms hard kan ogen, is dat in deze keuken helemaal niet het geval en oogt het contrast juist zacht. De familie heeft gekozen voor lichte fronten in de kleur Clay Dark Finemat en donkere fronten in de kleur Sherwood Flamed. Deze fronten zijn voorzien van een houtstructuur wat de design uitstraling van de keuken versterkt. Op het eiland is een composieten werkblad in de kleur Easy Moon geplaatst. De lichte kleur van het werkblad past prachtig bij de lichte fronten en zorgt er bovendien voor eenheid. De keuken is voorzien van greeplijsten, deze hebben dezelfde kleur als de fronten. Dit geeft de keuken een prachtige strakke uitstraling.

Design keuken
Luxe stijlvolle keuken
Zwarte keukenapparatuur

Stijlvol en praktisch

Naast dat deze keuken een prachtige uitstraling heeft, is de keuken ook van alle gemakken voorzien. Naast de inbouwapparatuur, zoals de vaatwasser, is er gekozen voor een combi-oven, een oven en een inbouw koffieapparaat. Deze zijn alle drie op armhoogte geplaatst waardoor je de apparatuur eenvoudig kunt bedienen. Het oog wil natuurlijk ook wat, daarom heeft de familie gekozen voor volledig zwarte apparatuur. De zwarte kleur komt terug in de kokendwaterkraan en de spoelbak, welke beide een mat zwarte kleur hebben.

Stel jouw droomkeuken samen

Heb jij je laten inspireren door deze design keuken? Bezoek dan gerust eens een van onze keukenwinkels. Onze adviseurs staan daar voor je klaar om jou te helpen bij het samenstellen en realiseren van jouw droomkeuken. Ze maken een 3D-ontwerp voor je die ze volledig aanpassen aan jouw wensen en de mogelijkheden. Deze passen ze net zolang aan totdat jij tevreden bent. Want wij zijn pas tevreden als jij dit ook bent!

Plan jouw vrijblijvende afspraak

Stijlvol interieur
Parallel keuken