Moderne keuken in een kleurrijk jasje

We mogen weer een prachtige keuken uitlichten! Vandaag nemen we namelijk een kijkje in de keuken van mevrouw Bloem. Samen met Kitchen4All Dronten stelde zij deze strakke groene keuken samen. Een lust voor het oog, maar ook erg praktisch in gebruik! Deze hoekkeuken is namelijk van alle gemakken voorzien. En hadden we de stijlvolle, zachte groentint al genoemd? We vertellen je graag meer over de bijzondere keuzes die voor deze keuken zijn gemaakt.

Groene keuken met prachtige combinaties

Wat direct in het oog springt, zijn de fronten van de keuken in de kleur Mineraalgroen Ultramat. De kastdeuren zijn uitgevoerd in easytouch. Hand- en vingerafdrukken zullen dus niet op de kastdeuren blijven staan. De greeploze keuken komt daardoor op elk moment goed tot z’n recht, óók wanneer er net volop gebruik is gemaakt van de keuken. Een van de bovenkasten is voorzien van glas, wat een speels en ruimtelijk effect geeft op de keuken. Plus dat je hierdoor natuurlijk kunt zien hoeveel glazen en kopjes er nog in de kast staan. De binnenkant van deze kast is afgewerkt in dezelfde stijl als de achterwand van de keuken, namelijk in de kleur Decor Eiken Montreal. Ook de praktische open kastjes aan de linkerzijde van de hoge kasten hebben deze kleur gekregen. Dit geeft een prachtige eenheid in de keuken, en versterkt de zachte tint van de groene keuken. Het werkblad is van composiet; een prachtig en veelzijdig materiaal dat de keuken echt een upgrade geeft.

Donkergroene keuken
Hoekkeuken groen

Van alle gemakken voorzien

Ook qua apparatuur is de keuken helemaal voorzien. Zo geeft de Quooker direct kokend water, bijvoorbeeld voor een kopje thee of voor tijdens het koken. Naast de Quooker is een ingebouwde zeeppomp geplaatst, waardoor een losse zeeppomp op het aanrecht niet meer nodig is. De inbouwoven heeft zowel een oven- als een magnetronfunctie en beschikt over heel veel automatische functies. Daarnaast is de keuken uiteraard voorzien van een inbouwvaatwasser, koelvriescombinatie en een keramische kookplaat mét geïntegreerde afzuiging. Een losse afzuigkap is dus niet nodig.

Keuken groen hout
Gun metal kraan
Keuken mat groen

Ook een kleurrijke keuken?

Ben jij net zo enthousiast over deze keuken als wij en is jouw huidige keuken aan vervanging toe? Plan dan jouw gratis adviesgesprek bij een van onze winkels, en laat je verrassen door de vele mogelijkheden! We vinden samen de keuken die helemaal bij jouw stijl en wensen past, zodat ook jij straks kunt genieten van jouw nieuwe keuken.

Plan jouw gratis adviesgesprek