Moderne zandkleurige keuken familie van der Stelt

Deze moderne keuken is de familie van der Stelt samen met Kitchen4All Genemuiden samengesteld. Zij zijn gegaan voor een combinatie van zandkleurige fronten en zwarte accenten, welke de keuken een moderne uitstraling geeft.

De familie heeft gekozen voor een L-vormige keukenopstelling, die perfect in de ruimte past. Een van de zijdes van de keuken is voorzien van bovenkasten, waardoor er wat extra opbergruimte ontstaat. Deze zijn wat minder diep dan de onderkasten, dit zorgt ervoor dat de keuken wat minder vol oogt. Bij de andere zijde van de keuken is er gekozen voor lades in plaats van kasten. Lades zijn vaak wat praktischer in te delen als het bijvoorbeeld om voorraad gaat. In dit deel van de keuken is ook de inductiekookplaat geplaatst. Daarboven hangt een moderne wandafzuigkap met een modern design. Deze past perfect bij de moderne uitstraling van de keuken.

Moderne zandkleurige keuken
Zandkleurige moderne keuken

Combinatie van mat zwart en zandkleuren

In deze keuken is er gekozen voor fronten in de kleur Zand ultramat. Dit is dus een zandkleur met een matte afwerking. De zandkleurige fronten zijn gecombineerd met een composieten werkblad in de kleur Charcoal Marble Velvet. Het is een marmerlook werkblad voorzien van een lichte ader, deze past goed bij de lichte fronten. De donkere kleur van het werkblad komt terug in de greeplijsten, waar voor mat zwart is gekozen. Daarnaast zijn de plinten van de keuken ook zwart, een prachtige keuze die we niet vaak zien. Om het geheel af te maken is er een mat zwarte kraan en spoelbak geplaatst.

Laat je inspireren

Wil je graag keuken inspiratie opdoen voor je nieuwe keuken? Breng dan een bezoek aan een van onze keukenwinkels. Deze bevinden zich door heel Nederland, waardoor er altijd wel een in de buurt is. Bij deze winkels vind je een ruim assortiment aan keukens die allemaal anders zijn. Zo kun jij inspiratie opdoen voor je nieuwe keuken.

Plan jouw adviesafspraak

Beige keuken
Kokendwaterkraan
Marmerlook werkblad
Zandkleurige keuken
Moderne keuken