Ruime witte U-keuken

Wat een ruimte! De familie de Haan heeft bij Kitchen4All Dronten hun ideale keuken samengesteld. Met alle wensen is rekening gehouden en de keuken is van alle gemakken voorzien. Zo is er meer dan voldoende werk- en opbergruimte en is de keuken voorzien van hoogwaardige (inbouw)apparatuur.

Wit: een superkleur

Wie de ruimte graag lekker ruim wil laten ogen, heeft met wit een goede keuze. Na de mateloos populaire hoogglans witte keukens, zien we steeds meet mat witte fronten voorbijkomen. Nog steeds lekker licht en tijdloos, maar met een modern tintje. Wit is dan ook in iedere ruimte wel een goede optie en combineert makkelijk met verschillende keukenbladen. In deze keuken is gekozen voor een kunststof werkblad met de looks van grafiet. De mat zwarte elementen maken de keuken helemaal af. Het voordeel aan zo’n keuken is dat je deze geheel naar eigen stijl en smaak kunt afstylen; eigenlijk alle kleuren zijn met deze keuken te combineren. Of je houdt het lekker rustig en clean, zoals de familie Haan hier mooi laat zien!

Witte U-keuken
Hoekkeuken wit grijs
Witte keuken inbouwovens

Keuken in U-opstelling

De U-keuken zien we niet heel vaak terug, omdat niet iedereen een geschikte ruimte hiervoor heeft. De familie Haan laat ons zien hoe de U-opstelling prachtig past in hun keukenruimte! Door niet één maar twee hoeken in de keuken te creëren, ontstaat er een hele ruime en praktische keuken. Heb je wel eens gehoord van de gouden keukendriehoek? Dit is de denkbeeldige lijn die je kunt trekken tussen de kookplaat, de wasbak en de oven. Omdat je in deze U-opstelling voor deze drie elementen bijna alleen maar een kwartslag hoeft te draaien, verbetert het gebruiksgemak enorm. Slimme keuzes dus, waar goed over na is gedacht.

Van alle gemakken voorzien

Ook praktisch: apparatuur die precies past bij jouw kookgedrag. Ook de familie Haan koos voor zowel een combi-oven als een tweede multifunctionele oven, die mooi zijn weggewerkt in een van de twee hoge kasten. In de tweede hoge kast zit een koel-vriescombinatie ingebouwd. Kopje thee? Die haal je gewoon uit de mat zwarte Quooker-kraan. En de afzuigkap? Die zit verwerkt in de keramische kookplaat. Extra veilig en zuinig koken dus, zónder dat hier een losse afzuigkap boven hoeft te hangen. Een veelzijdig en luxe ingerichte keuken dus.

Ook een keuken op maat?

Ook jij hebt vast ideeën over hoe jouw ideale keuken eruit moet zien. Iedereen maakt immers anders gebruik van de keuken en iedere keukenruimte is uniek. Daarom helpen we ook jou graag bij het realiseren van jouw droomkeuken. Vraag online een gratis 3D-ontwerp aan of plan direct jouw gratis adviesgesprek in de winkel. Jouw persoonlijke keukenadviseur gaat graag voor je aan de slag! Kunnen we binnenkort ook jouw keuken hier uitlichten? Zoek dan een Kitchen4All winkel bij jou in de buurt en ontdek de mogelijkheden voor jouw nieuwe keuken.

Ik wil een gratis adviesgesprek