Strakke moderne keuken familie van Lierop

Kitchen4All Harderwijk heeft deze strakke keuken opgeleverd bij de familie van Lierop uit Zeewolde. De keuze voor een greeploze keuken met zwarte fronten geeft deze keuken de strakke en moderne uitstraling.

De opstelling van deze keuken bestaat uit een L-vorm met een kookeiland. De korte zijde van de keuken bestaat uit een hoge kastenwand, ideaal om je koelkast en oven in te plaatsen. Deze hoge kastenwand is voorzien van een apothekerskast waar je bijvoorbeeld makkelijk je kruiden en voorraadpotten in kunt zetten. De inductieplaat en de afzuigkap zijn in het lange deel van de keuken geplaatst. Daar tegenover, in het eiland, bevinden de spoelbak en kraan zich. Hierdoor ontstaat er de ideale keukendriehoek: de spoelbak, kookplaat en koelkast bevinden zich dicht bij elkaar.

Moderne strakke keuken
Greeploze keuken
Zwarte moderne keuken

Een strak geheel

De volledige keuken is voorzien van fronten in de kleur grafietzwart ultramat en greeplijsten in de kleur zwart. Met een greeplijst geniet je van de voordelen van een greep en de strakke uitstraling van een volledig greeploze keuken. Op het L-vormige deel van de keuken is een composieten werkblad in de kleur Smoked Concrete Velvet geplaatst. De combinatie van de zwarte fronten en het betonlook werkblad geven de keuken die strakke en moderne uitstraling. De kokendwaterkraan en de spoelbak hebben beide ook een zwarte kleur en passen daardoor prachtig bij deze strakke keuken.

Keukeninspiratie opdoen?

Wil je graag meer keukeninspiratie opdoen voor jouw keuken? Bekijk dan eens onze keukenstijlen. We hebben de meest voorkomende keukenstijlen voor je op een rijtje gezet zodat je ze gemakkelijk met elkaar kunt vergelijken. Je kunt dan ook direct zien welke stijl bij je past. Wil je liever in de winkel inspiratie opdoen? Dat kan natuurlijk ook! Je vindt daar namelijk keukenopstellingen met verschillende opstellingen, stijlen en kleuren. Maak snel een afspraak en kom langs!

Plan jouw afspraak

Ruime keukenopstelling