Opgeleverde keuken Terborg

Deze familie uit Terborg heeft samen met Kitchen4All Doetinchem hun droomkeuken gerealiseerd. De combinatie van de zwarte betonlook fronten en de zwarte werkbladen zorgen voor een strak geheel.

In deze keuken is er gekozen voor een opstelling van twee rechte keukens. Met deze opstelling kan je eenvoudig werk- en opbergruimte creëren. De hele keuken is voorzien van zwarte betonlook fronten. Deze fronten zijn voorzien van een betonstructuur, waardoor de keuken een extra moderne uitstraling krijgt. Op beide delen van de keuken is een kunststof werkblad in de kleur Decor leisteen geplaatst. Doordat er gebruik is gemaakt van twee verschillende structuren/materialen, ontstaat er een speels effect en oogt de keuken niet saai. De fronten van de keuken zijn voorzien van zwarte ingefreesde greeplijsten, deze versterken de moderne uitstraling van de keuken. Ook de spoelbak en de kraan hebben een zwarte kleur. In deze keuken is er door de XL-kast op een eenvoudige manier opbergruimte gecreëerd. In deze XL-kast is ook de koelkast geplaatst, welke op deze manier netjes is weggewerkt. Ditzelfde geldt voor de vaatwasmachine; deze strak weggewerkt door middel van een paneeldeur. Om de keuken te voorzien van accessoires is er gekozen voor een open-kast systeem. Je kan zo eenvoudig je mooie glazen neerzetten zonder dat deze achter een deur verdwijnen!

Keuken Terborg
Terborg keuken

Kookplaat met afzuiging

Bij een kookplaat met afzuiging, is de afzuiging verwerkt in de kookplaat. Je hoeft hierbij dus geen extra afzuiging op te hangen. Je ziet het systeem nauwelijks zitten waardoor het een strakke en moderne uitstraling heeft. Doordat deze afzuiging geïntegreerd is in de kookplaat is dit systeem ook heel geschikt voor kookeilanden. Hoe werkt dit systeem? De damp en de lucht die ontstaat tijdens het koken wordt naar de kookplaat gezogen. Je hebt hierdoor geen last meer van luchtjes en/of dampen.

Kookplaat met afzuiging
Zwarte keuken

Zwarte keuken

Zwarte keukens worden steeds populairder en dat snappen we wel! Een zwarte keuken zorgt namelijk voor een gevoel van luxe en ruimte. Het grote voordeel van zwart is dat je het met vrijwel alle kleuren en materialen kan combineren. Wil je liever geen kleur in je keuken maar wil je wel voorkomen dat de keuken saai wordt? Combineer dan diverse texturen en materialen, hierdoor creëer je een speels effect! In deze keuken is er gekozen voor een combinatie van verschillende materialen, de fronten hebben de kleur zwart beton en zijn gecombineerd met een zwart werkblad. Wil je graag dat je zwarte keuken er echt uitspringt? Schilder dan de muur achter de keuken in een opvallende kleur.

Keukeninspiratie

Weet jij al precies hoe jouw nieuwe droomkeuken eruit komt te zien? Elke keuken is maatwerk en iedereen heeft andere wensen. De mogelijkheden zijn eindeloos en dat zie je terug in de opgeleverde keukens bij onze klanten. Wil je graag de laatste trends in je keuken? Laat je dan inspireren door onze blogs. Heb je al een beeld van hoe jouw droomkeuken eruit moet komen te zien? Dan kan je met onze 3D-planner gemakkelijk je eigen keuken ontwerpen. Dit ontwerp kan je meenemen naar een van onze winkels, daar kunnen onze adviseurs je helpen met het realiseren van je complete keuken.

Maak een afspraak

Keuken inspiratie