Opgeleverde keuken Vollenhoven

In Vollenhove heeft Kitchen4All Genemuiden onlangs een prachtige u-keuken met lekker veel opbergruimte opgeleverd. Deze witte keuken is heeft veel opberg- en werkruimte.  

Een U-keuken heeft veel opberg- en werkruimte door het relatieve grote werkblad en de vele opberglades en kasten. In deze keuken is er extra opbergruimte dankzij de ruimte kastenwand aan de rechterkant. De apparatuur in deze keuken komt van Inventum en Pelgrim. De fronten van deze Nobilia keuken zijn in de kleur alpin wit en het kunststof werkblad heeft een mooie neutrale betonlook.

Opgeleverde keuken Vollenhove
U-keuken

Witte keuken

Een witte keuken is tijdloos en toe te passen in iedere woning. Een witte keuken straalt rust uit en zorgt voor een open sfeer. Het is niet voor niets dat de witte keuken al jaren erg populair. Je kan een witte keuken makkelijk te combineren met andere kleuren en patronen. Een witte keuken is daarom ook makkelijk toe te passen in verschillende keukenstijlen.

Witte keuken
Betonlook

Betonlook

Beton is een ruw materiaal en werd vroeger voornamelijk gebruikt in pakhuizen en fabrieken. In eerste instantie werd het nog niet toegevoegd aan interieurs omdat de gedachte was dat beton kil en ongezellig is. Tegenwoordig zien we echter dat het materiaal juist steeds vaker terugkomt in het interieur en dat is niet zo gek. In plaats van kil en ongezellig oogt een betonlook keuken namelijk juist neutraal en geeft het de ruimte ook nog een stoere look.

Keuken inspiratie

Op onze website vind je veel keuken inspiratie, zo ontdek je welke stijl het beste bij jou past. Elke keuken is maatwerk en iedereen heeft andere wensen. Wil je de laatste trends in je keuken? Bekijk dan hier al onze blogs met de laatste keukentrends en laat je inspireren! Genoeg inspiratie opgedaan? Ga alvast zelf aan de slag met onze keukenplanner. Wij hebben een speciale tool waarin je zelf gemakkelijk jouw nieuwe keuken in 3D kunt ontwerpen. Hierin krijg je een goed beeld van jouw nieuwe keuken en zie je wat er allemaal mogelijk is.

Maak een vrijblijvende afspraal